Redactia.ro
Home » Homepage » Trei surori au murit în aceeași mașină, lângă Buzău, după ce s-au reunit să-și petreacă împreună concediul

Trei surori au murit în aceeași mașină, lângă Buzău, după ce s-au reunit să-și petreacă împreună concediul

GALERIE FOTO (3) Trei surori au murit în aceeași mașină, lângă Buzău, după ce s-au reunit să-și petreacă împreună concediul

Trei surori care s-au reunit să își petreacă împreună concediul au murit în aceeași mașină, într-un accident cumplit produs în apropierea orașului Buzău, mai exact, pe DN2 – considerat cel mai periculos drum din România. Alți trei oameni, printre care și un adolescent, au ajuns la spital.

Trei surori au murit în aceeași mașină, lângă Buzău, după ce s-au reunit să-și petreacă împreună concediul

Accidentul mortal s-a întâmplat azi noapte pe DN2, considerat cel mai periculos drum din România. Cele trei surori aveau vârste cuprinse între 53 și 58 de ani. Ele erau stabilite în zone diferite ale țării, respectiv Gorj, București și Buzău. S-au reunit ca să petreacă împreună câteva zile libere, de relaxare și bucurie. Din păcate, cu puțin înainte de miezul nopții, ele și-au pierdut viața. În aceeași clipă, în aceeași mașină.

Cea mai mare dintre surori, de 58 de ani, era din localitatea buzoiană Movila Banului, iar cea de 53 de ani avea domiciliul în localitatea Rovinari din Gorj, a scris Antena3.

Primele date arată că în mașina în care erau surorile conducea un bărbat în vârstă din 62 de ani, soțul surorii din București, se pare. Autoturismul condus de el, care mergea dinspre Buzău către București, a intrat în mod inexplicabil pe contrasens și s-a izbit cu un alt autoturism, condus de un bărbat din județul Buzău, care era în mașină cu soția și cei doi copii ai lor. În impact, mașina lor a fost lovită încă o dată, însă de un camion care se deplasa în spatele ei.

Au mai fost victime. Cu totul, trei persoane, printre care și un adolescent, au fost rănite și au primit îngrijiri medicale.

Dintre adulți, cel mai grav este soțul uneia dintre surori, cel care a provocat accidentul și care a ajuns la spital în stare gravă, în secția A.T.I. Chirurgie, cu fracturi.

Și doi dintre pasagerii din mașina șoferului din Buzău s-au ales cu răni minore. E vorba de soția lui, în vârstă de 46 de ani, și copilul lor, de 15 ani. Ei se întorceau din concediul din Grecia și mai aveau puțin până acasă, conform Antena3.

Echipajele de la descarcerare au intervenit ca să ajute.

Circulația în zonă, pe DN2, considerat cel mai periculos drum din România, a fost blocată câteva ore, cât să facă polițiștii cercetări. Așa cum cere procedura, ei au deschis un dosar penal.

Sursa foto: IPJ Buzău
Trei surori au murit în aceeași mașină, lângă Buzău, după ce s-au reunit să-și petreacă împreună concediul
Sursa foto: IPJ Buzău
Accident mortal, surori moarte
Sursa foto: IPJ Buzău
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: