Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trei tunsori păr scurt pentru femeile de peste 45 ani

Trei tunsori păr scurt pentru femeile de peste 45 ani

GALERIE FOTO (2)

Odată cu înaintarea în vârstă, un lucru este sigur: nu orice lucru care ni se potrivea mai funcționează și acum. Trebuie să șinem cont, așadar, de vârsta noastră în fiecare decizie pe care o facem. Trebuie să fim mereu în pas cu moda și ce poate fi mai simplu decât să araí trendy datorită coafurii tale?

Tunsori pentru femeile de peste 45 de ani

Iată nişte sfaturi de care trebuie să ţii cont dacă ai peste 45 de ani. Nu trebuie să dai iama în hainele de adolescenți sau să copiezi ce fac aceștia, însă trebuie să arați în conformitate cu vârsta pe care o ai în buletin.

Așadar, un lucru pe care îl poți face pentru a arăta cool, la modă și în pas cu moda, chiar dacă ai trecut deja de 45 de ani, poți alege o tunsoare care să te avantajeze. Iată ce frizuri poți alege care să te facă să pari mai tânără decât ești, de fapt.

Tunsoarea Carre. De ce să o faci

Este pentru doamnele care vor să fie la modă și să aibă un aspect tineresc, chiar dacă nu mai au 20 de ani. Aceasta este o tunsoare scurtă, pentru femeile de peste 45 de ani care vor să renunțe la pletele lungi. Nu numai că veți arăta foarte tânără, dar veți fi și foarte șic! Tunsoarea Carre este asimetrică, cu breton, iar partea bună este că puteți alege orice stil de breton vreți.

Tunsoarea Bob este perfectă pentru femeile de peste 45 de ani

Este de mult timp în preajmă, dar stilul ei este deja unul clasic. Nu se demodează niciodată, așa că poate fi purtată cu ușurință de orice femeie care a trecut de 45 de ani. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei tunsori este că este foarte precisă. Dacă nu vrei să îți tunzi părul, poți încerca un bob lung. Același efect, fără foarfecă.

Tunsoarea Garcon. Cum este aceasta

Ultima, dar nu cea din urmă, este tunsoarea Garcon. Nu este una neapărat feminină, ci este inspirată de la bărbați, după cum îi spune și numele. Se potrivește doamnelor care vor să fie chic, dar fără bătai de cap privind întreținerea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: