Redactia.ro
Home » Sport » Tricolorii au un nou căpitan! România – Spania, în preliminariile Euro 2020!

Tricolorii au un nou căpitan! România – Spania, în preliminariile Euro 2020!

Tricolorii au un nou căpitan

Tricolorii au un nou căpitan, joi seara, dar numele său va fi anunțat chiar în ziua meciului. România va juca de la 21.45 cu Spania în preliminariile Euro 2020. Cosmin Contra nu a chemat niciun jucător de la FCSB. După meciul cu Spania urmează întâlnirea cu Malta, pe 8 septembrie la Ploiești.

Chiar dacă întâlnesc liderul grupei, românii sunt încrezători în șansele lor. Meciul cu Spania va avea loc joi și se joacă cu casa închisă. Au fost vândute toate cele 50.000 de bilete.

„Cred că toată lumea se aşteaptă la un spectacol, joi vine din punctul meu de vedere una dintre cele mai bune naţionale din lume în momentul de. Aş dori să fim vara viitoare la un meci de la campionatul european,” a declarat selecționerul, Cosmin Contra.

România ocupă locul 3 în Grupa F, cu şapte puncte, după primele 4 etape. Spania este lider, cu 12 puncte. Suedia are tot şapte puncte, dar are avantajul meciului direct. Pe 4 se află Norvegia, cu cinci puncte, urmată de Malta, cu trei. Insulele Feroe este pe ultimul loc, cu zero puncte. România și Spania s-au întâlnit de 16 ori, iar victoriile sunt împărțite în mod egal, câte cinci pentru fiecare echipă. Șase meciuri s-au încheiat la egalitate. Ultima victorie a Naționalei României a fost în 1987, 3-1 în preliminariile Euro 1988.

24 de jucători pentru dubla cu Spania și Malta

Selecționerul a convocat pentru meciurile cu Spania și Malta 24 de jucători. În lot nu se află niciun fotbalist de la FCSB. România va avea un nou căpitan, care va fi anunțat înaintea meciului.

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Lyon, 61/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), Ionuţ Radu (Genoa, 0/0).
Fundaşi: Romario Benzar (Lecce, 15/0), Vlad Chiricheş (Napoli, 54/0), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa, 4/0), Dragoş Grigore (Ludogorets, 36/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár, 0/0), Alin Toşca (Gazişehir Gaziantep, 16/0), Florin Ştefan (Sepsi OSK, 0/0).
Mijlocaşi: Alexandru Chipciu (Anderlecht, 44/6), Răzvan Marin (Ajax, 17/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 31/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 4/0) Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 20/4), Ianis Hagi (Genk, 5/0), Alexandru Maxim (Mainz, 36/3), Gheorghe Grozav (Kisvárda, 28/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0).
Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets, 33/12), George Puşcaş (Reading, 8/4), Florin Andone (Brighton, 21/1).

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Germania, condusă la centru de Deniz Aytekin. Acesta va fi ajutat de Eduard Beitinger, Rafael Foltyn şi Tobias Stieler (al patrulea oficial). Observator va fi sârbul Zoran Petrovic. La Campionatul European din 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară.

Citește și: Bianca Andreescu le-a răzbunat pe Halep și Cîrstea! Townsend, out!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: