Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu le-a răzbunat pe Halep și Cîrstea! Townsend, out!

Bianca Andreescu le-a răzbunat pe Halep și Cîrstea! Townsend, out!

Bianca Andreescu le-a răzbunat pe Halep și Cîrstea

Bianca Andreescu le-a răzbunat pe Halep și Cîrstea. Surpriza tenisului mondial a eliminat-o pe Taylor Townsend în optimile de finală de la US Open, după ce a câștigat în 3 seturi, 6-1, 4-6, 6-2.

Canadianca de origine română s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului. Andreescu, numărul 15 WTA ajunge pentru prima data în carieră în sferturi la Flushing Meadows. Canadianca a avut nevoie de 55 de minute pentru a o trimite acasă pe Taylor Townsend, jucătoare venită din calificări.

„Mi-am păstrat calmul. Cred că acesta este unul dintre lucrurile pe care le-am învățat astăzi.”, a declarant Bianca Andreescu, după meci.

Taylor Townsend a eliminat-o în turul doi pe Simona Halep, iar în turul al treilea pe Sorana Cîrstea. În sferturile de finală de la US Open, Andreescu va da piept cu belgianca Elise Mertens , numărul 26 WTA. Aceasta a trecut în două seturi 6-1, 6-1 de Kristie Ahn, din SUA.

Naomi Osaka a fost eliminată

Naomi Osaka nu a trecut de optimile turneului. Campioana de anul trecut de la Flushing Meadows a pierdut în fața sportivei din Elveția, Belinda Bencic în două seturi 7-5, 6-4. Astfel, Osaka a ajuns pe locul 3 WTA, dar ar putea fi depășită de Elina Svitolina, dacă ucraineanca va câștiga ultimul turneu de Grand Slam al anului. Noul lider mondial este Ashleigh Barty.

Citește și: Lovitură dată de Craiova! Un jucător de la AEK a ajuns în Bănie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: