Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tricouri pentru barbati – ce se poarta in 2020

Tricouri pentru barbati – ce se poarta in 2020

GALERIE FOTO (11)

 

Indiferent de produsele pe care vrei sa le achizitionezi, shoppingul online reprezinta o metoda facila de a face acest lucru, fara a te deplasa in centrele comerciale aglomerate.

Unul dintre magazinele online care iti da o mana de ajutor in acest sens este nouamoda.com, unde vei gasi o gama variata de produse, inclusiv tricouri pentru barbati.

In continuare, iti vom prezenta cateva modele noi de tricouri  barbati, perfecte pentru zilele calduroase de vara.

Noua colectie de tricouri pentru barbati 

Un tricou intr-o culoare uni este o piesa de baza in garderoba tuturor barbatilor, indiferent de varsta sau de job.

Iti propunem sa alegi tricourile pentru barbati in nuante clasice ori vesele, confectionate din bumbac, pentru un plus de confort.

Tricourile pentru barbati cu imprimeuri geometrice sunt usor de purtat atat in cadrul tinutelor de zi cu zi, cat si in vacanta ori, de ce nu, la birou, daca jobul nu impune o eticheta vestimentara stricta.

Din categoria tricourilor pentru barbati care nu trebuie sa lipseasca din garderoba se numara tricourile polo.

Purtate impreuna cu o pereche de jeans si cu niste mocasini, aceste tricouri sunt extrem de versatile, fiind potrivite atat pentru birou, cat si pentru vacanta.


Tricourile pentru barbati cu imprimeuri amuzante sunt potrivite pentru tinutele casual in tendinte, mai ales daca esti o persoana cu un simt al umorului dezvoltat.

Un astfel de articol vestimentar este usor de purtat impreuna cu o pereche de jeans si o pereche de incaltaminte usoara.

 

Daca vrei sa ai o tinuta sport pentru zilele in care mergi la sala sau faci miscare in aer liber, dar in acelasi timp sa fie o tinuta care sa iti puna in evidenta stilul, alege un tricou pentru barbati dintr-un material elastic, intr-o culoare clasica. Un astfel de tricou te va ajuta, in plus, sa mentii sub control cantitatea de transpiratie pe care o elimini ca urmare a efortului fizic si sa reduci disconfortul cauzat de aceasta.

 

Bucura-te de ofertele de pe nouamoda.com si achizitioneaza noile modele de tricouri pentru barbati la un pret redus!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini