Redactia.ro
Home » Monden » Trio amoros la „Insula Iubirii”. Romeo Vasiloni este ispită și în timpul liber. Cum au aflat cele două iubite una de cealaltă și care a fost deznodământul

Trio amoros la „Insula Iubirii”. Romeo Vasiloni este ispită și în timpul liber. Cum au aflat cele două iubite una de cealaltă și care a fost deznodământul

GALERIE FOTO (3) radu valcan

Complicate sunt căile dragostei! Una dintre ispitele masculine ale sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii” se pare că se ocupă cu ispitirea domnișoarelor și în timpul liber, nu doar atunci când se află în fața camerelor de filmat. Iată toate detaliile picante despre acest subiect.

Trio amoros la Antena 1. Romeo Vasiloni este ispită și în afara filmărilor pentru „Insula Iubrii”

Romeo Vasiloni a fost una dintre ispitele masculine ale sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii”. El a fost la un pas să provoace despărțirea Emei de către Răzvan Kovacs, însă cuplul a decis să-și acorde o nouă șansă atunci când a revenit în România. După ce a susținat și a lăsat în urmă micul flirt pe care l-a avut cu Ema în Thailanda, Romeo nu a pierdut deloc timpul și s-a reprofilat.

eda
Eda Csoregi

Conform celor de la Fanatik, el ar fi avut relații de scurtă durată cu două dintre ispitele feminine din fostele sezoane ale emisiunii. Nimic greșit ați putea spune, doar era un bărbat liber și fără obligații. Datele nu sunt, însă, atât de simple. Se pare că în timp ce forma un cuplu alături de Eda Csoregi, Romeo a decis să plece pe litoral alături de altă ispită, frumoasa Anamaria Vaida.

anamaria vaida
Anamaria Vaida

Eda nu a stat pe gânduri și a contactat-o pe femeia care se afla alături de Romeo la mare

Eda ar fi primit imagini din care reieșea clar infidelitatea lui Romeo, așadar nu a stat prea mult pe gânduri și și-a făcut dreptate așa cum a știut mai bine. Nu l-a confruntat direct pe Romeo pentru a-l trage la răspundere pentru comportamentul lipsit de sinceritate, ci a contactat-o pe Anamaria Vaida și i-a spus adevărul. După ce femeile din viața s-a au discutat, Romeo a fost abandonat și poate că a început să înțeleagă mai bine zicala „Cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul”.

Romeo Vasiloni se declară pasionat de psihologie, mai ales ramura care vizează relațiile de cuplu. În rolul de ispită la Insula Iubirii sezonul 7, strategia lui a fost ca mai întâi să câștige încerderea ţintei sale şi abia apoi să acționeze. Nu este prima dată când Romeo Vasiloni a participat la un show matrimonial, căci el a mai putut fi văzut de către telespectatori și la „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: