Redactia.ro
Home » Știri » Trucul care reduce zgomotul mașinii de spălat și o face să nu se mai zgâlțâie. O să fie liniște în casa ta

Trucul care reduce zgomotul mașinii de spălat și o face să nu se mai zgâlțâie. O să fie liniște în casa ta

Trucul care reduce zgomotul mașinii de spălat și o face să nu se mai zgâlțâie. O să fie liniște în casa ta

Iată un truc care reduce zgomotul mașinii de spălat și o face să nu se mai zgâlțâie. O să fie liniște în casa ta de aici înainte dacă îl vei pune în practică!

Trucul care reduce zgomotul mașinii de spălat și o face să nu se mai zgâlțâie. O să fie liniște în casa ta

Mașina de spălat din casa ta poate face zgomot și se poate zgâlțâi din varii motive. O cauză poate fi pentru că este rupt arcul de suspensie, iar un alt motiv este acela că aparatul electrocasnic nu are amortizor. În cazul mașinilor de spălat încorporate lucrurile sunt mai grav pentru că pot fi deteriorate obiectele din jur, mobila sau podeaua, de pildă.

Oricum, mulți sunt cel puțin deranjați de sunete, alții nu se pot odihni cum trebuie dacă încearcă să facă asta sau chiar se pot trezi din somn dacă cineva setează un program și pornește mașina respectivă. De multe ori, cauza ține de faptul că aparatul electrocasnic nu este nivelat într-un mod corespunzător. Din fericire, există soluții.

Pentru a scăpa de problemă, tot ce trebuie să faci este să folosești un nivel pentru a aranja picioarele aparatului electrocasnic în așa fel încât să fie aliniate cât mai corect. Un accesoriu care te mai poate ajuta în această situație este un suport special pentru mașina de spălat. În cazul în care nu doriți să folosiți această metodă, puteți cumpăra capace speciale să fie montate la picioarele aparatului electrocasnic, potrivit Spynews.ro.

Ce se întâmplă dacă pui o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat

O gospodină a descoperit neintenționat acest truc și a decis să îl spună și altora, împărtășindu-l pe Internet. Ea a pus o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat și a văzut că are efect asupra mașinii de spălat.

Calcarul este acea pulbere albă, ca o crustă, care se depune pe robinete, chiuvete, toalete și oriunde altundeva unde există apă, adică inclusiv mașina de spălat. Multe dintre abordările uzuale pot să facă mai mult rău decât bine, de aceea, cel mai bun mod de a îndepărta calcarul este să o faci cât mai delicat. Continuare o puteți citi în acest material Redacția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: