Redactia.ro
Home » Știri » Trucul care te scapă definitiv de praful din casă. Ingredientul banal care face minuni

Trucul care te scapă definitiv de praful din casă. Ingredientul banal care face minuni

Trucul care te scapă definitiv de praful din casă. Ingredientul banal care face minuni

Iată trucul care te scapă definitiv de praful din casă. Un ingredient banal face minuni și aproape toți românii îl au în locuința lor.

Trucul care te scapă definitiv de praful din casă. Ingredientul banal care face minuni

În mod normal, toată lumea își dorește curățenie în casă, fără pic de praf, de urme de murdărie sau haine aruncate peste tot. De obicei, fiecare își face curat în locuință folosind tot felul de soluții cumpărat din magazine, dar uită că există și variante mai ieftine și chiar naturiste, pentru că soluțiile chimice dăunează organismului uman.

Iată ingredientul banal, pe care să îl adaugi în apa cu care ștergi pe jos pardoseala. Este vorba despre ceaiul negru care face minuni atunci când este adăugat în apa cu care speli pe jos cu mopul. Folosit o dată pe săptămână va curăța eficient suprafețele, datorită compușilor numiți taninuri. Aceștia ajută la dizolvarea urmelor de grăsime și murdărie de pe podele, potrivit ego.ro.

Care este diferența dintre cafea și ceai negru

Cu toții apreciem o discuție despre diferențele dintre ceai și cafea. Dar cum rămâne cu ceaiul negru? Dintre toate tipurile de ceai, majoritatea consumatorilor spun că ceaiul negru este aproape ca și cafeaua.

Diferențele dintre ceaiul negru și cafea nu constau în originea și gustul lor. Mai important este faptul că băutul cafelei sau a ceaiului negru poate să-ți afecteze sănătatea.

Beneficii pentru sănătate

Cafeaua conține o cantinate mare de polifenoli – un tip de antioxidant. Acești antioxidanți îți pot ajuta corpul în lupta împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Totodată, îți pot ajuta sistemul imunitar împotriva ”daunelor oxidative”.

Ceaiul negru este benefic pentru: păstrarea sănătății inimii, reglarea tensiunii arteriale și menținerea unei greutăți normale.

Efecte dăunătoare sănătății

Cafeaua poate fi destul de ”grea” pentru sistemul digestiv. De asemenea, este diuretică, ceea ce înseamnă că poate duce la deshidratare. Cafeaua mai poate produce hormoni de stres, ceea ce explică de ce unii oameni se pot simți foarte tensionați după ce o consumă.

Ceaiul negru (ca și cafeaua de altfel) conține cafeină, ce poate fi dăunătoare, dacă este consumată în cantități mari. Băutul cafeinei în exces poate cauza dureri de cap, diaree, iritabilitate, probleme de somn, anxietate, țiuitul urechilor etc. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: