Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trucul care te va scăpa de gândacii din bucătărie. Ai nevoie de numai 3 ingrediente

Trucul care te va scăpa de gândacii din bucătărie. Ai nevoie de numai 3 ingrediente

GALERIE FOTO (3) Amestecul care te scapă de gândaci

Gândacii de bucătărie reprezintă o provocare neplăcută pentru orice gospodină. Chiar dacă te-ai străduit să scapi de ei cu ajutorul spray-urilor insecticide, aceștia par să reapară mereu. Dacă te confrunți cu această problemă, îți recomandăm o metodă eficientă pentru a scăpa de gândacii de bucătărie în mod definitiv.

Aceste insecte par că sunt rezistente la orice soluție de îndepărtare, tocmai de aceea poate deveni un chin să îi faci să dispară. Totuși, gospodinele au descoperit un truc foarte bun de a rezolva această problemă. Ai nevoie de numai trei ingrediente pentru a face asta. Citește în continuare pentru a descoperi despre ce este vorba.

Trucul casnic care te scapă de gândacii de bucătărie

Deși la prima vedere gândacii de bucătărie par a fi absenți, în majoritatea caselor aceștia își fac apariția, mai ales pe timp de noapte. Soluțiile din magazine pot fi destul de scumpe și nu reușesc să îi elimine, tocmai de aceea este ideal să utilizezi câteva ingrediente pe care le ai la îndemână.

Pentru a urma această metodă, vei avea nevoie de trei cartofi potriviți fierți, trei ouă fierte timp de trei ore, 60 de grame de pudră de acid boric și o pereche de mănuși. În primul rând, curăță cartofii fierți și pune-i în blender. Separă gălbenușurile de la cele trei ouă fierte și amestecă-le cu pudra de acid boric. Ia-ți mănușile și modelează biluțe din compoziția obținută.

După ce ai modelat biluțele, plasează-le în locurile prin care știi că trec gândacii de bucătărie, precum lângă coșul de gunoi, lângă chiuvetă sau pe lângă țevile de apă. Această metodă simplă ar trebui să îi elimine definitiv, fiind mult mai eficientă decât spray-urile din comerț.

Gândaci de bucătărie
Gândaci de bucătărie

Motivul pentru care gândacii de bucătărie își fac apariția în casă

Gândacii de bucătărie apar de obicei în căutarea hranei și a unui mediu prielnic în care să se înmulțească. Acești gândaci sunt atrași de alimente, cum ar fi resturile de mâncare, ambalajele alimentare, uleiurile și grăsimile nespălate, dar și de alte surse de umiditate, cum ar fi scurgerile de apă sau conductele de canalizare.

De asemenea, gândacii de bucătărie pot fi aduși într-un mediu de viață de om prin intermediul diferitelor obiecte, cum ar fi cutiile de carton sau pungile de cumpărături, care pot conține ouă sau chiar gândaci adulți. De aceea, este important să verifici atent alimentele și ambalajele înainte de a le aduce în bucătărie și să curățiți frecvent suprafețele, pentru a elimina orice urmă de mâncare și a reduce astfel atractivitatea pentru gândaci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: