Redactia.ro
Home » Știri » Trucul care te va scuti de timpul pierdut atunci când faci curățenie. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură

Trucul care te va scuti de timpul pierdut atunci când faci curățenie. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură

curatenie

Iată un truc care îți va fi de folos atunci când faci curățenie generală în casă! Sarcinile de curățenie pot să placă unora dintre noi mai mult decât altora. Cert este că toată lumea iubește să locuiască într-o casă curată. Află în rândurile de mai jos de ce să pui o pungă de plastic peste mătură când vrei să faci curat în casă. E o metodă rapidă de a curăța podelele, gresia sau parchetul.

De ce să pui o pungă de plastic peste mătură când vrei să faci curat

Dacă iei fiecare sarcină pe rând și o duci până la capăt, eviți să te confrunți cu sentimentul că ești într-un ciclu de curățenie care nu se mai finalizează. În articolul de astăzi îți vom explica de ce ar trebui să pui o pungă de plastic peste mătură când vrei să faci curățenie în locuința ta. Cel mai probabil, nu știai despre utilitatea acestui truc.

Multora dintre noi ne dă bătăi de cap părul din casă. Ne pot cădea deseori fire din podoaba capilară sau, dacă avem animale de companie, cu siguranță trebuie să strângem și părul lăsat de acestea. Probabil ai observat că, de cele mai multe ori, părul se încurcă în mătură și complică procesul de curățenie.

Din acest motiv, ar trebui să pui o pungă de plastic peste mătură. Pur și simplu învelește capul măturii într-o pungă de plastic, leagă mânerele pungii și mătură așa cum faci de obicei. Părul se va atașa de punga de plastic și, procedând astfel, îți va fi mai ușor să scapi de gunoiul din locuință fără prea mari eforturi.

Cum poți curăța covoarele rapid și eficient

Dacă ai covoare în locuința ta, este indicat ca să folosești aspiratorul. În cazul în care dispui doar de mătură, periază covoarele înainte de a le curăța. Pulverizează câteva picături de apă amestecată cu balsam de rufe pe covor și, cu ajutorul unei perii cu peri rigizi, adună firele de păr uman sau animal.

Pentru a scăpa de firele de păr de pe scaune, fotolii, canapele și alte obiecte din locuința ta, poți folosi o rolă de scame. Banda adezivă te va ajuta să aduni firele de păr din casă. Poate fi folosită chiar și pe țesăturile delicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini