Redactia.ro
Home » Știri » Trucul cu sarea. Cum află o femeie însărcinată sexul bebelușului folosind acest ingredient

Trucul cu sarea. Cum află o femeie însărcinată sexul bebelușului folosind acest ingredient

Trucul cu sarea la gravide. Cum poate afla sexul copilului

Un truc băbesc le-ar putea ajuta pe femeile însărcinate să afle ce sex o să aibă bebelușul lor. Iată despre ce este vorba și cum ar putea folosi sarea ca metodă. Ele au nevoie de ajutorul unui apropiat pentru asta, fie un prieten sau cineva din familie.

Trucul cu sarea. Cum află o femeie însărcinată sexul bebelușului folosind acest ingredient

Nu este nimic mai îmbucurător pentru o femeie decât să afle că va deveni mamă. Că are fată sau că are băiat, nici nu contează, atât timp copilul ei este sănătos. Totuși, curiozitatea și nerăbdarea sunt mari atunci când vine vorba de aflarea sexului copilului.

Pentru femeile care nu mai au deloc răbdare să vadă rezultatul ecografiei există câteva metode băbești prin care ar putea afla dacă vor avea fetiță sau băiat.

Primul este trucul cu sarea. Tot ce trebuie să facă o femeie însărcinată, dacă își dorește să afle sexul bebelușului ei din pântec, este să folosească puțină sare. Concret, trebuie să roage pe cineva să îi presare pe cap puțină sare. Dacă femeia însărcinată va duce mâna la nas imediat după, atunci bebelușul ei este băiat, iar dacă duce mâna la gură, copilul va fi fetiță.

Sigur, aceasta este doar o metodă băbească, dar care ar funcționa, așa cum susțin unele femei gravide care au făcut asta. O altă variantă recomandată este ca femeii însărcinate să i se așeze în față o cană. Dacă o apucă de toartă, atunci o să fie mamă de băiat, iar dacă ia cana cu toată mâna, atunci ea va avea o fiică. O femeie însărcinată ar mai putea intui sexul bebelușului după primele mișcări ale lui. Dacă se mișcă în stânga, copilul este fetiță, iar dacă mișcă în dreapta, băiat. Oricum ar fi, un copil este o mare bucurie și chiar nu contează, nici pentru mamă, nici pentru tată, ce sex are.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: