Redactia.ro
Home » Știri » Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Este mai simplu decât te-ai fi așteptat

Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Este mai simplu decât te-ai fi așteptat

cartofi prajiti

Când vine vorba de preparate rapide și ușor de pregătit, cartofii prăjiți în tigaie sunt alegerea cea mai răspândită printre români. Indiferent dacă sunt pregătiți în mod simplu sau cu adăugarea diferitelor condimente, cartofii prăjiți sunt întotdeauna o opțiune convenabilă. Iată un truc simplu și util care le oferă un gust cu adevărat deosebit!

Cum poți găti cei mai delicioși cartofi prăjiți

Câți dintre noi nu ne-am regăsit în situația de a nu avea prea multe opțiuni în bucătărie și masa de prânz se apropie rapid? În astfel de momente, poate că nu dorim mereu să cheltuim bani pe o comandă de la un restaurant și poate că nu ne încântă să ieșim din casă să facem cumpărături. Ei bine, în astfel de situații, cartofii prăjiți sunt mereu acolo pentru a ne salva!

Pe lângă faptul că sunt ușor de preparat, pentru majoritatea dintre noi, cartofii prăjiți reprezintă mereu o soluție salvatoare. Să recunoaștem, cine nu are măcar câțiva cartofi rămași prin cămară, la îndemână pentru momentele de criză?

Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Este mai simplu decât te-ai fi așteptat

Dacă doriți să îmbunătățiți acest preparat fără a vă complica prea mult puteți să țineți cont de un sfat simplu, dar foarte util. Tot ce trebuie să faceți este să puneți feliile de cartofi prăjiți în apă după ce le-ați curățat și feliat.

Conform experților, dacă le lăsați în apă rece timp de aproximativ o oră înainte de prăjire, acestea vor rămâne mai ferme în timpul procesului și nu se vor lipi între ele. Cu toate acestea, un aspect important de care trebuie să aveți grijă în cazul utilizării acestui truc este să vă asigurați că feliile de cartofi sunt uscate înainte de a le pune în tigaie pentru a nu risca ca uleiul să sară.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: