Redactia.ro
Home » Știri » Trucul prin care poți curăța perfect cuptorul. Arată ca nou în doar câteva minute

Trucul prin care poți curăța perfect cuptorul. Arată ca nou în doar câteva minute

Trucul prin care poți curăța perfect cuptorul. Arată ca nou în doar câteva minute

Iată un truc prin care poți curăța perfect cuptorul. Arată ca nou în doar câteva minute. Ce trebuie să faci.

Trucul prin care poți curăța perfect cuptorul. Arată ca nou în doar câteva minute

În orice bucătărie este nevoie de un cuptor, pentru că este unul dintre cele mai utile electrocasnice, fiindcă ne ajută să preparăm alimentele rapid, într-un mod sănătos și gustos. Sunt mai multe tipuri de cuptoare, pe gaz, electrice sau cu aburi, iar fiecare gospodar îl achiziționează pe cel pe care îl consideră cel mai potrivit.

De obicei, când vine vorba de curățarea unui cuptor, acumularea de grăsime ar fi principala problemă, așa că ar fi bine să știm cum să o îndepărtăm fără prea multă bătaie de cap. Există un truc la care poți apela și nu ai nevoie de cine știe ce soluții „miraculoase” din comerț, evident, ba din contră. Bicarbonatul de sodiu este perfect în acest caz și mai mult ca sigur aproape orice gospodar care se respectă îl are în casă.

Ce trebuie să faci. Înainte cu un sfert de oră să te apuci de treabă, amestecă bicarbonatul de sodiu cu apă într-un bol sau în orice alt recipient pe care îl ai acasă, pentru a i se activa proprietățile. E important să adaugi apa puțin câte puțin până când vei obține o pastă groasă. Cantitatea de pastă diferă în funcție de mărimea cuptorului și de cantitatea de murdărie acumulată în el, evident. Un sfat: folosește mănuși pentru a-ți proteja mâinile.

După cele cincisprezece minute de așteptare, scoate toate elementele detașabile din cuptor. Întinde bine amestecul în interior și lasă-l să acționeze vreme de jumătate de oră. Ca să îl speli nu trebuie decât să folosești apă fierbinte. Nu te aștepta să fie foarte ușor, mai ales dacă murdăria din cuptor este acolo de multă vreme, așa că – dacă ai timp și răbdare – repetă procedura dacă este nevoie. O să vezi că merită și o să vrei să faci asta și în alte zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: