Redactia.ro
Home » Știri » Trucuri de la bunici, ca să ții cald în casă. Ieftine și eficiente

Trucuri de la bunici, ca să ții cald în casă. Ieftine și eficiente

Trucuri de la bunici, ca să ții cald în casă. Ieftine și eficiente

Iată câteva trucuri de la bunici, ca să ții cald în casă. Sunt ieftine și eficiente pe timp de iarnă, în cazul în care caloriferele din apartament, de pildă, nu mai fac față. Iată ce ai putea să testezi și tu.

Trucuri de la bunici, ca să ții cald în casă. Ieftine și eficiente

Când este frig în locuința ta, poți apela la mici trucuri, de pe vremea bunicilor, care ajută să menții casa călduroasă.

Încălzește patul cu sticle fierbinți

Fierbe apă și toarnă în câteva sticle. Pune-le în pat, sub pilotă și te vei încălzi. Varianta modernă a acestui truc constă în pernele electrice care se încălzesc.

Așterne prin toată casa covoare groase

Dacă vara îți place să fie casa răcoroasă și strângi covoarele, iarna este bine să le pui la loc. Covoarele groase sau mochetele ajută să se păstreze mai bine căldura în casă și vor ține mai cald la picioare.

Pune folie de aluminiu în spatele caloriferelor

Un truc nu neapărat vechi, însă utill. Multe gospodine pun o folie de aluminiu în spatele caloriferelor din locuințe, pentru că formează o barieră care trimite toată căldura în casă, fără să mai fie absorbită de pereții reci. O astfel de rolă de aluminiu nu costă neapărat mult, depinde pentru care optezi.

Planta care produce căldură. Trebuie să o ai în casă

Nu în ultimul rând, poți să îți cumperi o plantă. Chiar există o plantă care îți poate încălzi locuința la fel de bine ca un calorifer electric. Specialiștii au identificat anumiți compuși care contribuie la creșterea temperaturilor, dar și la menținerea căldurii.

Este vorba de planta Araceae, care crește în medii calde și tocmai din acest motiv, ea produce căldură. Dacă ai în locuință, una sau mai multe, ești asigurat pe timpul iernii. Acestea produc căldură și nu sunt deloc pretențioase. Araceae are nevoie doar de multă apă și de obicei, este ținută în locurile cu umbră. Alte plante care te pot ajuta în acest sens pot fi găsite aici, în acest material Redacția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: