Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trucuri pentru un site de prezentare de calitate

Trucuri pentru un site de prezentare de calitate

Daca acum ceva ani in urma, un website era doar un moft, ei bine, astazi, este un must-have. Aproximativ toti antreprenorii stiu deja ca un site de prezentare reprezinta cartea de vizita a afacerii lor, dar cum intotdeauna este loc de mai bine, ei isi doresc sa o imbunatateasca pe zi ce trece.  In felul acesta, un site care se face remarcat prin design si calitate, se va intipari in memoria utilizatorului si il va determina sa revina ori de cate ori are nevoie de produsele sau serviciile afacerii respective.

In continuare ti-am pregatit cateva trucuri numai bune de folosit pentru a te bucura de un site de prezentare calitativ!

  1. Atunci cand lansezi un website, porneste de la obiectivele propuse

Este cert ca un site de prezentare reprezinta instrumentul cu ajutorul caruia tu iti poti atinge toate obiectivele propuse, insa nu simultan. De aceea, este esential sa structurezi un plan dupa care sa te ghidezi. Intrebari precum “Unde este situata afacerea mea in acest moment?”, “Unde vreau sa se pozitioneze business-ul meu pe piata?” pot fi de mare ajutor atunci cand ai decis sa creezi un website.

  1. Gandeste-te la cum ai vrea sa arate site-ul de prezentare

Design-ul website-ului este unul dintre cele mai importante aspecte. Asa ca, nu trebuie sa il tratezi cu superficialitate, ci sa analizezi cu atentie. Primul pas pe care il poti face este sa scrii pe o agenda cum ai vrea sa arate site-ul tau de prezentare: ce culori sa abordezi, ce structura sa aiba, cum sa fie pozitionat textul etc. Urmatorul pas poate fi reprezentat de schitarea fiecarei pagini a website-ului. La final, chiar si dupa mai multe incercari, poti studia piata si concurenta pentru a te inspira si mai mult.

Ca sa obtii un rezultat “wow” atat pentru tine, cat si pentru utilizatori, poti apela la specialisti in constructia unor site-uri de prezentare si cu siguranta te vor suprinde in cel mai placut mod.

  1. Asigura-te ca website-ul tau este 100% responsive

Daca nu ai facut cunostinta cu termenul “responsive”, ei bine acum este momentul. Un website responsive este acela care arata perfect indiferent de device-ul de pe care este accesat. Practic, el se adapteaza in functie de rezolutia fiecarui ecran si poate fi mai usor de parcurs. Ofera-le o experienta placuta utilizatorilor tai si cu siguranta vor reveni!

PS: Studiile arata ca majoritatea acceseaza astazi website-urile de pe mobil.

  1. Foloseste video-uri pentru a atrage cat mai mult

Imaginile atractive si de calitate erau cele care pana acum starneau atentia vizitatorilor pe site-uri. Insa, acestea au fost inlocuite de videoclipuri. Studiile de specialitate arata ca aproximativ 85% din continutul online este video, ceea ce inseamna ca acest tool de promovare este indispensabil oricarui website. Iti sugeram sa iti creezi un cont de youtube si sa asociezi site-ul cu acesta. Astfel, poti atrage mai multi vizitatori pe site-ul tau.

  1. Implementeaza live chat si robotii de chat

Pentru a te conecta cu clientii tai sau potentialii clienti, este necesar sa implementezi un live chat. Nu ar strica nici un robot care sa raspunda in locul tau! Cu cat viteza de reactie la mesajele de pe website-ul tau este mai mica, cu atat utilizatorii vor fi mai multumiti. Robotii de chat vin la pachet cu numeroase avantaje pentru afacerea ta online. Pe langa faptul ca sunt la dispozitia utilizatorilor non stop, ei au rolul de a pastra o comunicare eficienta cu clientii tai.

Acestea sunt doar cateva dintre trucurile la care poti apela pentru a obtine un site de prezentare de calitate. Daca vrei sa afli si mai multe de la specialisti in toata regula, solicita ajutorul agentiei Plum Media, o agentie cu multa experienta si numerosi clienti multumiti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini