Redactia.ro
Home » Știri » Trupa Compact, urmărită de blesteme. Un membru al trupei a fost ucis

Trupa Compact, urmărită de blesteme. Un membru al trupei a fost ucis

GALERIE FOTO (4) Trupa Compact este urmărită de blesteme. Un membru al trupei a fost ucis

Trupa Compact urmărită de blesteme.  Leo Iorga s-a stins sâmbătă din viață la vârsta de 54 de ani, iar acest lucru a șocat publicul întreg din România.De-a lungul timpului, membrii trupei Compact au avut parte de numeroase tragedii.

Trupa Compact, urmărită de blesteme. Un membru al trupei a fost ucis

Fanii, prietenii și rudele își vor lua rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți soliști de muzică rock din România, Leo Iorga. Artistul a murit sâmbătă, în brațele soției sale, după ce s-a luptat cu cancerul timp de nouă ani.

De-a lungul timpului, trupa Compact a întâmpinat numeroase tragedii. Ghinionul trupei s-a ținut scai din decembrie 2014. Atunci Teo Peter, basistul trupei Compact, a murit într-un accident de mașină provocat de un angajat al Ambasadei Statelor Unite la București. După această tragedie, Leo Iorga a luat calea credinței și obișnuia să se roage într-un loc special.

Emil Laghia a fost ucis

În 2005, chitaristul EMil Laghia a fost ucis cu sânge rece de iubita lui, iar la o lună distanță, impresarul George Popa a decedat în somn, după ce a făcut infarct. În anul 2013, Paul Ciuci l-a dat în judecată pe Leo pentru a-l opri să mai folosească în concerte numele Compact, iar în 2016 sentința a fost favorabilă lui Paul.

În 2016, s-a stins din viață și primul chtarist al grupului, Marian Manoliu. Acum la 14 ani diferență, Leo Iorga a murit după ce s-a luptat 9 ani cu cancerul.

Leo Iorga s-a luptat cu cancerul 9 ani

În 2010, au început probleme de sănătate ale artistului după ce a descoperit că are cancer pulmonar. Acesta a fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, din Capitală, și i s-a extirpat un plămân.

Medicii i-au descoperit pe parcurs și alte probleme garve. În anul 2013 a suferit o operație noninvazivă pe creier, pentru extirparea uneu tumori benigne, iar în 2014 aceasta a recidivat.

În anul 2015, Leo a suferit o altă operație la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală, motiv pentru care a plecat în Cuba pentru un vaccin-minune,care ar distruge celulele bolnave.

În februarie, Iorga a plecat în Germania, pentru un tratament revoluționar de care a avut nevoie de alți 70.000 de euro, strânși cu ajutorul prietenilor și fanilor.

 

Citeste si:Cum arată Patrick Borcea după ce a slăbit 40 de kilograme

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: