Redactia.ro
Home » Știri » Trupul neînsuflețit al lui Radu, tânărul mort în Lefkada, a fost adus acasă. Durere fără margini în familia acestuia: ”Deschideţi porţile, mi-a venit băiatul acasă!”

Trupul neînsuflețit al lui Radu, tânărul mort în Lefkada, a fost adus acasă. Durere fără margini în familia acestuia: ”Deschideţi porţile, mi-a venit băiatul acasă!”

GALERIE FOTO (2)

Durere fără margini în familia lui Radu, tânărul de 25 de ani mort în Lefkada. Părinții și apropiații sunt devastați de pierderea acestuia. Radu plecase în vacanță, în Grecia, împreună cu logodnica lui și cu prietenii acestora. Din păcate, au fost ultimele lui zile în viață.

Trupul neînsuflețit al lui Radu a fost adus acasă

Radu Dinu s-a înecat în Lefkada, Grecia, în prima lui zi de vacanță. Acesta plecase cu logodnica lui, dar și cu alți prieteni să se relaxeze în Grecia. Din nefericire, Radu a dispărut în apele mării, în prima zi de vacanță. Acesta a fost căutat de scafandrii timp de cinci zile, însă a fost găsit mort. Familia lui este devastată de pierderea tânărului de 25 de ani. Nimănui nu-i vine să creadă că bărbatul s-a stins din viață. Acesta avea planuri de viitor alături de logodnica lui, care suferă enorm după moartea lui Radu.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost adus acasă, în Amărăștii de Jos, județul Dolj. Familia, prieteni de prin toate părțile, localnici au venit duminică, să-l vadă pentru ultima oară pe Radu. Tatăl lui Radu, Constantin Dinu, care e primarul localității, se auzea repetând îndurerat: „Deschideţi porţile, mi-a venit băiatul acasă! Deschideţi porţile! Deschideţi Porţile!”. 

Doamne, ce soartă! Doamne, ce băiat!… Mereu se spun lucruri frumoase despre morţi, dar despre copilul ăsta care a crescut sub ochii noştri nu poţi să spui decât lucruri minunate. A fost un băiat tare bun, respectuos, săritor”, spuneau cu tristeţe vecinii, notează România TV.

Prietenii lui Radu sunt șocați de pierderea acestuia

Radu Dinu a absolvit Facultatea de Automatică din cadrul Universităţii Craiova, a terminat şi masterul, a fost bursier şi încă din primul an de studii universitare a fost angajat la o firmă de IT. Prietenii și cei care l-au cunoscut spun despre Radu, că era un tânăr plin de viață, curajos, pasionat de sport și călătorii.

A fost bursier, recrutat de o firmă de IT din Craiova încă din primul an de facultate, un băiat deosebit, altruist, cumsecade, cuminte, un bun sportiv. Avea toate calitățile posibile. Era în concediu cu colegii de serviciu, cu iubita. În prima zi de concediu a intrat în apă, nu foarte departe de mal, a venit un val, a strigat după ajutor, prietenii au încercat să sară după el, dar a fost în zadar. Avea o prietenă, urma să se căsătorească, păcat de tinereţea lui. Plânge toată lumea, plânge cerul. Părinţi respectuoşi, copil respectuos”, au spus apropiații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: