Redactia.ro
Home » Știri » Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în chilia unei mănăstiri din Neamț

Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în chilia unei mănăstiri din Neamț

Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în chilia unei mănăstiri din Neamț.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit în chilia unei mănăstiri din Neamț. Iată ce se știe până în momentul de față.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în chilia unei mănăstiri din Neamț

Descoperire șocantă în Neamț. Un bărbat a fost găsit fără suflare în chilia unei mănăstiri. Așa cum cere procedura, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din comuna Vânători-Neamț, potrivit polițiștilor. Se pare că acesta ar fi decedat cu mai bine de o săptămână înainte de Paște.

Pe data de 19 aprilie 2023, cadrele de la Serviciul Investigaţii Criminale au fost sesizate printr-un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că a fost găsit un bărbat decedat, într-o chilie a Mănăstirii Sihăstria.

Oamenii legii au deschis o anchetă și efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au determinat moartea bărbatului.

„Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, potrivit adevarul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: