Redactia.ro
Home » Monden » Tu îl recunoști? Este în centrul atenției în ultima perioadă din cauza scandalurilor iscate

Tu îl recunoști? Este în centrul atenției în ultima perioadă din cauza scandalurilor iscate

Băiețelul din imagine, acum este un adevărat bărbat. În ultima lună nu a scăpat de lumina reflectoarelor din pricina scandalurilor pe care le-a iscat. Fotografia e de pe vremea când mergea împreună cu părinții și sora la petreceri și încânta publicul cu talentul său de a cânta la pian, acordeon sau orgă. Dacă nu l-ai recunoscut este vorba chiar despre Fulgy de la Clejani.

Fulgy de la Clejani „ocupă topurile mondele”

Lund „exemplu” de la sora sa mai mare, Fulgy de la Clejani nu mai este deloc băiețelul cuminte din fotografia de mai sus. Acesta a fost prins ca și sora sa conducând sub influența substanțelor interzise și de aici până la un întreg scandal mediatic a fost doar un pas. Fulgy de la Clejani a lansat acuzații grave la adresa lui Alex Velea și a Antoniei după evenimentul cu pricina.

După conflictul cu Alex Velea, a urmat un adevărat scandal cu Nelson Mondialul în urma căruia, fiul Clejanilor și-a stâns brigada din lumea interlopă și i-a transmis amenințări grave. În cazul în care nu era îndeajuns tot ce a făcut până acum, Fulgy de la Clejnai și-a amenințat chiar și tatăl. A apărut în presă o neînțelegere cum că Fulgy de la Clejani ar fi arestat, dar conform surselor, acesta se află într-un centru de reabilitare.

Ce a declarat Viorica de la Clejani în urma scandalului

Viorica de la Clejani este o mamă devotată care își apără puii indiferent cu ce ar greși. Așa cum i-a luat apărarea Margheritei când a trecut prin același episod ca și fratele său anul trecut, așa i-a ținut partea și fiului ei în fața publicului și a presei.

Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii. (…) A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă.„, a spus Viorica de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: