Redactia.ro
Home » Monden » Tu îl recunoști? Este unul dintre cei mai consacrați prezentatori din România

Tu îl recunoști? Este unul dintre cei mai consacrați prezentatori din România

Este unul dintre cei mai consacrați prezentatori de televiziune de la noi. Are un portofoliu impresionant în ceea ce privește cariera jurnalistică și acum este urmărit de milioane de români pe rețelele sociale. Tu ți-au dat seama despre cine este vorba?

Ei bine, băiețelul din imagine este chiar Lucian Mândruță. Fostul coleg al Alessandrei Stoicescu, alături de care a prezentat ani buni știrile la pupitrul Observatorului, a postat o fotografie de pe vremea când era la școala generală. El apare alături de colegii săi, dar și de fosta sa dirigintă pe care o îndrăgește mult din spusele lui. Îndrăgitul prezentator a scris și un mesaj în dreptul fotografiei în care îi mulțumește profesoarei pentru eforturile depuse pentru educația sa și a foștilor săi colegi, adăugând că este mândru de faptul că acum sunt prieteni și pe facebook.

Nu doar ca am poza din copilarie, dar am poza cu doamna diriginta din scoala generala. Si nu doar ca am poza cu ea, dar suntem si prieteni pe facebook. Drept pentru care ii multumesc pentru tot ce-a facut pentru gasca asta raspandita acum in cele patru zari… din care unul nici nu mai e printre noi…Doamna Eugenia Chiru, respectele mele! P.S. Eu sunt ala cu ochelari, cu aspect ravasit, din spatele doamnei…)„, a fost mesajul lui Lucian Mândruță scris în descrierea fotografiei.

Cum au reacționat internauții. L-au recunoscut pe Lucian Mândruță?

Urmăritorii de pe rețelele sociale au reacționat imediat la postare lui Lucian Mândruță cu ocazia Zilei Copilului și i-au transmis sute de mesaje. Fotografia  a reușit să strângă și un număr impresionant de aprecieri.

Eu nu am această poză. Am una cu întreaga clasă. Te recunosc, eram vecini cu balcoanele față în față. Te vedeam și când erai acasă. Ați fost o clasă deosebită și nu vă uit. Îți doresc mult bine. Te urmăresc în tot ce postezi și ma bucur pentru tine.”,”te creditam pentru unul din ochelaristi dar nu stiam care din ei, apoi am vazut ca unul e si cu gura mare 🤓”,”Datorita doamnei Eugenia Chiru am indragit tare mult chimia si chiar am participat la olimpiada. Imi mai aduc aminte si de dl. Sigartau, cu care am facut istorie, dna. Popescu de lb. Română, dna. Soare, de matematica, diriginta mea, dna. Ionescu de franceza…ce vremuri minunate ☺„, au fost doar o mică partedintre mesajele primite din partea internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: