Redactia.ro
Home » Monden » Tu o recunoști? A făcut această fotografie cu 33 de ani în urmă, iar acum este una dintre cele mai cunoscute actrițe

Tu o recunoști? A făcut această fotografie cu 33 de ani în urmă, iar acum este una dintre cele mai cunoscute actrițe

Tu o recunoști? A făcut această fotografie cu 33 de ani în urmă, iar acum este una dintre cele mai cunoscute actrițe

Doinița Oancea a împlinit recent vârsta de 38 de ani și a făcut o supriză plăcută fanilor ei. Cunoscuta actriță a postat o fotografia cu ea din copilărie și este de nerecunoscut!

Cum arată Doinița Oancea în copilărie

Doinița Oancea a împlinit 38 de ani în luna februarie a acestui an. Zilele trecute a decis să le facă o surpriză fanilor din mediul online. Frumoasa actriță, care a jucat în seriale precum „Regina”, „Inimă de țigan” și „State de România”, a postat pe Facebook o fotografie realizată, după cum spune chiar ea, în urmă cu 33 de ani,

”Dragă Doinița Mică, au trecut cam 33 de ani de când ai făcut poza asta. Să fii mândră de cine ești. Ai ajuns un OM cum trebuie. Să nu-ți mai fie teamă, Doinița Mare are grijă de tine! Te iubesc, copilașule! (Nu e ziua mea)”, a scris Doinița Oancea în dreptul fotografiei.

Draga Doinita Mica,
Au trecut cam 33 de ani de cand ai facut poza asta . Sa fii mandra de cine esti. Ai ajuns un OM …

Publicată de Doinita Mihaela pe Marţi, 20 aprilie 2021

Doinița Oancea, adevărul despre despărțirea de iubitul ei

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Frumoasa brunetă trece prin momente dificile, de când s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin. Cei doi foști parteneri au avut o relație frumoasă timp de cinci ani și, deși s-au logodit de curând, actrița și fostul ei iubit nu au mai ajuns la altar.

Doinița Oancea și Adrian Călin și-au spus adio, după mai bine de cinci ani de relație. Se pare că drumul lor comun a ajuns la o bifurcație, iar fiecare a luat-o pe un drum diferit. Deși fanii brunetei se așteptau ca Doinița să îmbrace, cât de curând, rochia de mireasă, iată că destinul a avut alte planuri pentru ea.

”Drumurile noastre s-au separat după cinci ani și jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire.

Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cini ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat, evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. 

Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mărturisit Doinița Oancea la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: