Redactia.ro
Home » Homepage » Tu o recunoști pe această mămică din imagine?! Așa arăta în tinerețe soția unui fost președinte de-al României

Tu o recunoști pe această mămică din imagine?! Așa arăta în tinerețe soția unui fost președinte de-al României

GALERIE FOTO (3) Cum arăta Maria Băsescu în tinerețe?!

Maria Băsescu, fosta primă doamnă a României, este o figură care emană eleganță și stil, fiind căsătorită cu fostul președinte al țării, Traian Băsescu, de aproape cinci decenii. Cuplul are două fiice, Ioana și Elena, și, de-a lungul timpului, a fost adesea văzut împreună în public, unde frumusețea și delicatețea Mariei Băsescu au fost apreciate de mulți români. Dar cum arăta Maria Băsescu în tinerețe, înainte de a deveni cunoscută pe scena publică?

Cum arăta Maria Băsescu în tinerețe

În tinerețe, Maria Băsescu era considerată o adevărată frumusețe, emanând un șarm și o eleganță care au captivat nu doar inima lui Traian Băsescu, ci și pe cea a multor admiratori. Cei doi și-au unit destinele în 1975, iar mariajul lor a rezistat testului timpului, dovadă stând nu doar durata acestuia, dar și dragostea care pare să-i unească și astăzi, când sunt bunici.

Maria Băsescu, alături de cele două fiice ale sale.
Sursa foto – Arhivă | Maria Băsescu, alături de cele două fiice ale sale.

Pe vremea când Traian Băsescu era președinte, Maria se afla adesea în centrul atenției, fiind surprinsă de paparazzi în numeroase ocazii. Prezența ei publică era întotdeauna impecabilă, Maria Băsescu fiind un adevărat etalon de bun-gust și eleganță. Această prezență îngrijită și stilată nu era însă o noutate; încă din tinerețe, ea se distingea prin aspectul său.

Maria și Traian Băsescu și-au dorit să devină părinți de băiat

Maria și Traian Băsescu și-au dorit inițial un băiat, dar au fost binecuvântați cu două fiice. În ciuda acestui fapt, Maria Băsescu a vorbit deschis despre relația lor și despre dorințele pe care le-au avut ca părinți, evidențiind o familie unită și plină de dragoste.

Maria și Traian Băsescu, în tinerețe.
Sursa foto – Arhivă | Maria și Traian Băsescu, în tinerețe.

„Ne-am dorit foarte mult să avem un băieţel, dar dacă soţul a fost mai mult plecat… nu s-a întâmplat”, a declarat, acum ceva timp, Maria Băsescu.

Prin urmare, imagini de colecție cu Maria Băsescu din tinerețea ei ar arăta o femeie deosebit de frumoasă, cu un stil impecabil și o grație care au precedat-o înainte de a deveni prima doamnă a României. Aceste imagini ar oferi o fereastră către trecut, evidențiind nu doar frumusețea exterioară, ci și forța, eleganța și caracterul care au definit-o pe Maria Băsescu de-a lungul anilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: