Redactia.ro
Home » Monden » Tu ți-o mai amintești pe prima soție a lui Ștefan Bănică Jr.? Cum mai arată Camelia Constantinescu

Tu ți-o mai amintești pe prima soție a lui Ștefan Bănică Jr.? Cum mai arată Camelia Constantinescu

GALERIE FOTO (2)

Toată lumea știe că Ștefan Bănică Jr. a avut o viață amoroasă tumultoasă, dar prima femeie care „i-a pus capac” a fost Camelia Constantinescu, mama fiului său cel mare Radu Ștefan Bănică. Frumoasa brunetă a fost suprinsă recent pe străzile Capitalei și nu mai arată deloc la fel.

Cum mai arată Camelia Constantinescu, prima soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Camelia Constinescu, prima soție a lui Ștefan Bănică Jr., este o femie frumoasă care mereu s-a ferit de lumina reflectoarelor, iar de când l-a adus pe lume pe fiul ei s-a focusat doar pe creșterea și educația acestuia. O prezență discretă, rar a fost suprinsă să iasă în evidență, mai ale sdupă despărțirea de soțul ei. Conform informațiilor din presă, acesta și-ar fi refăcut viața alături de alt bărbat, medic stomatolog de meserie. Recent, Camelia Constantinescu a fost suprinsă de paparazzi spynews.ro pe străzile Capitalei. Femeia s-a dat jos din mașina fiului ei Radu Ștefan Bănică și a intrat în casă.

Camelia Constantin purta o ținută lejeră cu o bluză portocalie, cu o pereche de soare. Mereu a ieșit în evidență prin eleganța de care a dat dovadă. Trecerea timpului nu iartă pe nimeni, drept urmare, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu mai are kilogramele de altă dată, când arăta ca un fotomodel la brațul artistului, dar s-a menținut o femeie frumoasă și rafinată.

sursa foto: spynews.ro

Ștefan Bănică Jr., mândru de fiul său

Ștefan Bănică Jr. se poate declara un  tată realizat. Acesta are trei copii superbi, iar fiul cel mare, Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme. Acesta  aparticipat la un show televizat unde a imrpesionat prin talentul său și urmează studiile unei universități de actorie. Talentul său muzical a impresionat o țară întreagă la fiecare apariție. Ștefan Bănică Jr nu s-a sfiit niciodată să nu declare cât de mândru este de fiul cel mare.

Nu cred că era un alt băiat să-mi semene atât de bine şi care putea să facă atât de bine lucrul acesta. Ei doi sunt colegi. Eu i-am văzut la examenul lor de la teatru şi am spus că ochiul meu a spus că sunt perfecţi. Relaţia mea profesională cu Ştefănel este una mai veche, unde i-am explicat foarte bine că relaţia tată şi fiu contează mai puţin, contează să fie bine pentru videoclip.„, a spus Ștefan Bănică Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: