Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, revoltat peste măsură de gestul unei fane. Artistul a făcut totul public

Tudor Chirilă, revoltat peste măsură de gestul unei fane. Artistul a făcut totul public

tudor chirila

În ultimele zile, Tudor Chirilă s-a simțit extrem de deranjat de o admiratoare care l-a fotografiat fără permisiunea lui în metrou. Într-un răspuns ironic la acest gest, antrenorul de la Vocea României a postat un mesaj. Ulterior, vedetele de la PRO TV au creat și postat un videoclip adresat aceleiași persoane. Iată despre ce este vorba!

Tudor Chirilă, revoltat de gestul unei fane

În timp ce se afla într-un metrou, Tudor Chirilă a fost luat prin surprindere de o admiratoare care i-a făcut o fotografie fără permisiunea lui. Acest lucru l-a determinat pe artist să exprime public frustrarea sa pe rețelele de socializare, prin cuvinte pline de indignare. „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze peascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

La scurt timp după ce a fost fotografiat fără permisiunea sa, Tudor Chirilă a fost abordat de un grup de tineri care i-au cerut permisiunea de a face o fotografie cu el. Artistul a profitat de ocazie pentru a adresa un nou mesaj pe pagina personală de Facebook.

„Voiam doar să vă spun atât. Mă aflu pe stradă și m-am oprit să butonez ceva la telefon și să dau un mesaj și uite ce s-a întâmplat. Vin niște tineri la mine și au făcut chestia asta oribilă. Mi-au cerut voie să facă o poză cu mine. Deci așa ceva…Doamne, oribil. Acestor tineri li s-a părut normal, incredibil! Sunt atât de șocat de demența lor încât o să fac o poză cu ei. Mai sunt și tineri din ăștia, total rari, razna, distruși, demenți care îl văd pe om pe stradă și vin și îi cer să facă poze cu el. Doamne, Dumnezeule, în ce țară trăim?”, a fost mesajul video pe care Tudor Chirilă l-a transmis fanilor.

Tudor Chirilă are o carieră impresionantă

Tudor Chirilă este un cunoscut cântăreț, actor și compozitor român, născut pe 28 decembrie 1974 în București, România. A studiat la Facultatea de Litere din cadrul Universității București și apoi a urmat o carieră în muzică și actorie.

El este cunoscut pentru activitatea sa în trupa Vama Veche, în calitate de vocalist și chitarist, fiind considerat una dintre cele mai importante trupe de rock din România. După dezintegrarea trupei în 2011, Tudor Chirilă a început o carieră solo și a lansat mai multe albume, precum „Perfect imperfect” și „Ploaia și noi”.

În plus față de cariera sa muzicală, Tudor Chirilă a fost judecător la show-ul de televiziune „Vocea României” din 2012 până în 2021. El este cunoscut pentru stilul său direct și autentic, precum și pentru activismul său social și politic, fiind un susținător vocal al drepturilor LGBTQ și al diversității culturale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: