Redactia.ro
Home » Știri » Tudor Chirilă, strigăt de ajutor pe rețelele de socializare: „COVID-19 e o invenție globală menită să…”

Tudor Chirilă, strigăt de ajutor pe rețelele de socializare: „COVID-19 e o invenție globală menită să…”

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă nu pare să fie adeptul teoriilor conspiraționiste atunci când vine vorba de coronavirus. Cel puțin, asta reiese dintr-o postare a sa, de joi, de pe rețelele de socializare, prin care îi îndeamnă pe cei care nu cred în covid, să nu îi citească mesajul postat. 

Îndemnul lui Tudor Chirilă pentru cei care s-au vindecat de Covid

Tudor Chirilă crede în existența coronavirusului. Drept urmare, a postat un mesaj pe facebook în care i-a îndemnat pe adepții teoriilor conspiraționiste să nu îl citească. Mesajul face referire la oamenii care au fost infecați și s-au vindecat. Pt că mulți dintre ei au dezvoltat anticorpi, actorul i-a îndemnat să meargă să doneze plasmă pentru oamenii care s-au îmbolnăvit de curând.

”Pe scurt: acest mesaj nu se adresează celor care consideră că COVID 19 e o invenție globală menită să aducă în lume o nouă ordine. Dacă te uiți atent, în lume e mai degrabă dezordine iar ordinea e ceva ce a ajuns să fie un demers individual. Deci, conspiraționiștii se pot opri din citit:) Eu scriu pentru cei care au fost infectați cu COVID 19 și știu foarte bine că virusul ăsta e periculos pentru o categorie de populație care are nevoie de ajutor (vârstnici, persoane cu comorbidități sau pur și simplu oameni care fac forme grave ale bolii). Se adresează mesajul meu celor care nu sunt cinici și care nu gândesc că în viața asta e fiecare pentru el, ci că dacă poți ajuta un om la ananghie o faci fără prea multe comentarii. Încă o dată, se adresează celor care au făcut COVID 19, care au anticorpi și care vor să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă acum cu boala. Cei de la Medlife au inițiat o campanie prin care îi recompensează pe donatori cu scopul de a-i stimula să doneze (nu, nu am luat niciun ban de la Medlife). Deci, ei zic așa: Donatorii care se vor înscrie în demersul de donare vor beneficia, în mod gratuit, de un test RT-PCR și de un test IgG pentru a vedea evoluția anticorpilor. După donare, aceștia vor putea beneficia de două screening-uri medicale complete pentru evaluarea în dinamică a stării de sănătate. Cele două screening-uri medicale includ o serie de investigații clinice și paraclinice care îi vor ajuta pe donatori să-și monitorizeze starea de sănătate”,  a scris actorul pe facebook.

Tudor Chirilă nu agreează comentariile pe tema pandemiei

De altfel, actorul a mai precizat în postare că nu agreează comentariie inutile pe tema coronavirusului și speră că mesajul lui a fost înțeles.

”Acum că mesajul meu a ajuns la oameni rugăminea mea (din nou) e să nu ne pierdem timpul cu comentarii intutile pe tema pandemiei. Cine vrea să doneze și a avut COVID 19 poate să acceseze linkul pentru lămuriri. Cine nu, aia e. Viața merge înainte”, a mai scris Tudor Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: