Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Gheorghe, despre singurul lucru pe care nu l-a făcut vreodată. Artistul a recunoscut!

Tudor Gheorghe, despre singurul lucru pe care nu l-a făcut vreodată. Artistul a recunoscut!

GALERIE FOTO (3) Tudor Gheorghe, despre singurul lucru pe care nu l-a făcut vreodată.

Tudor Gheorghe, despre singurul lucru pe care nu l-a făcut vreodată. Luna trecută, artistul a împlinit 76 de ani, dar anul acesta a avut parte de o mare dramă. Tudor Gheorghe și-a pierdut soția, dar cu toate astea, cântărețul și-a alinat suferința prin muzică. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa.

Tudor Gheorghe, despre singurul lucru pe care nu l-a făcut vreodată. Artistul a recunoscut!

Tudor Gheorghe, despre singurul lucru pe care nu l-a făcut vreodată. Celebrul artist a avut parte de un an dificil. Partenera sa de viață, Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață la începutul acestui an. Cu toate astea, artistul a reușit să-și aline suferința prin muzică. Recent, Tudor Gheorghe a vorbit despre singurul lucru pe care nu l-a făcut niciodată în viața sa. Potrivit acestuia, nu a cântat în fața prietenilor săi, ci doar în fața publicului. ‘Nici pomeneală! Absolut niciodată nu fac asta. Niciodată! Nu ştiu a cânta decât pe scenă, sub lumina reflectoarelor, îmbrăcat aşa cum se cuvine pentru a-mi respecta publicul. Nu ştiu altfel a cânta! Nu cânt la zile de naştere, la nunţi sau botezuri, la zilele nu ştiu cărui oraş sau mă rog la evenimente de tipul ăsta. Aşa ceva nu există la mine! Pur şi simplu!’, a declarat Tudor Gheorghe pentru playtech.

Artistul a spus că nu știe să cânte în altă parte, decât pe scenă, în fața spectatorilor. ‘Nu există aşa ceva! Iar ei, adică familia şi prietenii, ştiu asta de ani buni, aşa că o asemenea cerere nu va fi niciodată formulată. Repet, nu ştiu a cânta altfel decât pe scenă, pentru publicul meu’, a mai spus artistul.

Tudor Gheorghe a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de soția sa. Timp de 56 de ani, cei doi au fost împreună și la bine și la greu. Pierderea acesteia i-a lăsat un gol imens în inimă. Artistul a povestit cu tristețe despre momentul în care a trebuit să-și ia rămas bun de la femeia vieții lui. Pe 27 ianuarie 2021, Tudor Gheorghe, și-a condus soția pe ultimul drum. „Am avut o viaţă fericită împreună şi pentru asta i-am mulţumit şi-i voi mai mulţumi încă. Pierderea ei e un lucru dureros pentru mine, dar nu te poţi împotrivi nici morţii, nici vieţii. Ce aş putea face? Să ies în stradă şi să mă lamentez? Să mă lovesc cu capul de toţi pereţii ca să vadă unul şi altul cum şi cât suferă Tudor Gheorghe? E durerea mea şi mi-o macin în felul meu, personal!”, a declarat el în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum și-a cunoscut soția Tudor Gheorghe

Georgeta Loch, așa cum se numea în vremea studenției, va rămâne un simbol de probitate morală și, o artistă desăvârșită. Iubirea dintre ea și Tudor Gheorghe a început pe bâncile școlii. „Fosta domnișoară Georgeta Loch, ulterior soția marelui rapsod Tudor Gheorghe, a făcut studiile dramatice între anii 1959-1963, la clasa marelui regizor și profesor Ion Șahighian. Înainte de a intra la Facultatea de Actorie, Geta Loch a făcut parte din Anamblul de dansuri al UTC. Spectacolele desfășurate în străinătate i-au consolidat marea bogăție spirituală, demnitatea și bunul simț, pentru care devenise proverbială”, a povestit regizorul Constantin Dicu.

Mulți bărbați i-au cerut mâna, dar Georgeta nu a cedat în fața ofertelor, iar de fiecare dată când venea în țară, cei doi se întâlneau. „Tudor Gheorghe și-a cunoscut viitoarea soție, Geta Loch, cum se numea atunci, în ultimul an de facultate. Ea era cu un an mai mare decât el, din punctul de vedere al studiilor. Tudor Gheorghe tocmai se afirmase cu spectacolul „Trubadur la porțile dorului”, care a fost un real succes”, a mai spus regizorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: