Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Ionescu i-a fost infidel soției, dar ea l-a iertat. Cum a reușit să treacă peste escapada soțului: „Viața m-a pus în fața faptului împlinit”

Tudor Ionescu i-a fost infidel soției, dar ea l-a iertat. Cum a reușit să treacă peste escapada soțului: „Viața m-a pus în fața faptului împlinit”

anamaria si tudor ionescu

Anamaria și Tudor Ionescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de aproape două decenii, iar împreună au trecut prin momente bune și mai puțin bune. De fiecare dată au avut puterea de a trece peste obstacole și de a continua drumul împreună. Recent Tudor a vorbit despre un moment delicat din viața de cuplu: acela în care i-a fost infidel Aneimaria.

Tudor i-a fost infidel soției sale

Anamaria și Tudor sunt căsătoriți, iar povestea lor de iubire pare să fie una de invidiat. Realitatea nu este niciodată cea pe care o avem în fața ochilor, ci există amănunte care o pot schimba radical. Așadar, Tudor a recunoscut că i-a fost infidel soției sale.

„Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o!”, a povestit soția lui Tudor, în cadrul unei emisiuni televizate.

Anamaria nu a putut ierta ușor derapajul bărbatului iubit. Au fost despărțiți timp de șase luni, apoi s-au împăcat doar pentru a se despărți din nou și a sta încă o lună separați. Timpul pe care l-au petrecut departe unul de celălalt i-a făcut să realizeze că le este mai bine împreună, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Cum a reușit Anamaria să ierte escapada soțului

Anamaria a vorbit deschis despre despărțirea de Tudor și a subliniat că nu i-a fost deloc ușor să găsească puterea de a ierta și uita cele petrecute. „Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul”,a povestit Anamaria.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: