Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Ionescu regretă că a slăbit peste 40 de kilograme. Artistul are de gând să se pună pe îngrășat

Tudor Ionescu regretă că a slăbit peste 40 de kilograme. Artistul are de gând să se pună pe îngrășat

GALERIE FOTO (6) Tudor Ionescu regretă că a slăbit peste 40 de kilograme

Tudor Ionescu regretă că a slăbit peste 40 de kilograme. Celebrul artist a reușit să slăbească de la 104 kilograme la 63. Acum, Tudor este de părere că a slăbit prea mult, motiv pentru care și-a anunțat fanii din mediul online că are de gând să se mai îngrașe câteva kilograme. Artistul susține că pare „bolnav”.

Tudor Ionescu regretă că a slăbit peste 40 de kilograme. Artistul are de gând să se pună pe îngrășat

Tudor Ionescu regretă că a slăbit peste 40 de kilograme. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Tudor Ionescu a intrat în industria muzicală în urmă cu mai bine de 15 ani. A format trupa Fly Project, împreună cu Dan Deneș. În urmă cu câteva zile, Tudor Ionescu a anunțat public că Dan nu mai face parte din formație, luând decizia de a merge pe drumuri diferite. Recent, Fly Project a lansat o nouă melodie de succes, iar fanii au observat că Tudor a slăbit foarte mult.

Artistul a ajuns la 63 de kilograme fără să își propună acest lucru, menționând că ar vrea să mai acumuleze câteva kilograme pentru că i se pare că arată prea „bolnăvicios”. Totul a pornit după ce vedeta a decis să slăbească câteva kilograme, având în vedere că ajunsese la 104 kilograme. Invitat într-o emisiune tv, Tudor Ionescu a declarat că a slăbit treptat în primă fază, ajungând la 70 de kilograme, iar după acest nivel ar fi piercut controlul, ajungând la 64 de kilograme. Tudor își dorește să se întoarcă la greutatea de 70 de kilograme. „Niciodată nu am avut kilogramele astea. Am 63 de kilograme. N-am vrut să ajung la 63, nu mi-am propus 63 sub nicio formă, doar că în 2017 am plecat de la 104 kilograme și 1,71. Am crezut că sunt mai înalt. Am vrut să ajung undeva la 70. De la 70 am pierdut controlul, pentru că anul trecut mi-am propus foarte clar să mă schimb total. Baza e creierul în momentul în care vrei să schimbi ceva”, a spus Tudor Ionescu.

Cum a slăbit Tudor Ionescu

Tudor Ionescu și-a dat seama că are nevoie de o schimbare în ceea ce privește greutatea sa, așa că după o discuție avută cu el s-a decis să slăbească. „Am vorbit eu cu mine. M-am certat bine de tot, pentru că mi-am dat seama că-n ultimii ani n-am avut cel mai ușor și liniștit stil de viață și am zis că e momentul să am un stil de viață normal, de om cu copil și m-am certat atât de bine încât mai jos. Trebuie să mă întorc la 70 de kilograme măcar, pentru că par bolnăvicios, așa”, a continuat el.

Cântărețul a încercat să stea o săptămână fără să mănânce carne și i-a făcut tare bine, iar apoi a decis să încerce un an. „Am inceput de patru ani acest proces de slabire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cat aveam in 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi e pofta de mancare, nu mai mananc nici carne de un an de zile, dar mananc orice altceva. Am incercat o saptamana fără carne, mi-a priit, apoi am incercat un an. Daca toata viata am mancat carne…. Sunt un pofticios. Am mancat pita cu unsoare de curând.” a declarat artistul.

Acesta a spus că nu ține nicio dietă, ci mănâncă foarte puțin.„Cel mai gras am fost la 104 kilograme. „Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată’, spune Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: