Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme! Care este secretul artistului de la Fly Project?

Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme! Care este secretul artistului de la Fly Project?

GALERIE FOTO (2)

Tudor Ionescu și-a uimit fanii cu transformarea sa! Artistul de la Fly Project a reușit să slăbească de la 104 kilograme la 64 de kilograme. Care este secretul?

Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme! Care este secretul artistului de la Fly Project?

Tudor Ionescu nu are nevoie de multe prezentări, căci fanii îl recunosc după vocea incontestabilă de care dă dovadă. Artistul de la Fly Project este un nume consacrat în industria muzicală din România, iar pe lână cariera de succes are și familie superbă.

Artistul de la Fly Project s-a luptat o lungă perioadă de timp cu kilogramele în plus. De curând, soțul Anei Ionescu a dezvăluit cum a reușit să slăbească cele 40 de kilograme, dar mai ales, în cât timp. Îndrăgitul cântăreț susține că a început procesul de slăbire în urmă cu patru ani și că la un moment dat a început să stagneze. Tudor a mărturisit că acum nu mai are poftă de mâncare, dar mai ales, că nu mai mănâncă carne de un an. Artistul a încercat să stea o săptămână fără a mânca carne și i-a făcut tare bine, iar mai apoi a decis să încerce un an.

”Am început de patru ani acest proces de slăbire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cât aveam în 2016, am ajuns la 64. Acum nu îmi mai e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva. Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Dacă toată viața am mâncat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pită cu unsoare de curând”, a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme! Care este secretul artistului de la Fly Project?

Tudor Ionescu și soția sa Ana au trecut peste problemele din cuplu

Ana Ionescu, soția lui Tudor, a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit deschis despre infidelitățile din relația cu artistul. Bondina a declarat că mereu se întreba dacă va avea puterea să depășească aceste momente, însă, în cele din urmă a decis să lase orgoliul deoparte și a mai dat încă o șansă relației.

”Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă. În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am știut ce să îndreptăm. Atunci când am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri. Și am reușit”, a povestit Ana Ionescu, soția artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: