Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? A devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România

Îl recunoști? A devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România

GALERIE FOTO (6) A devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România

Îl recunoști? În urmă cu câțiva ani, trupa Fly Project făcea senzație ăn cluburile din țară și nu numai. Solistul trupei, Tudor Ionescu este în prezent unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, având alături de ei o soție și un copil minunat. Cu toate astea, fanii lui au fost mereu curioși de cum arăta artistul în copilărie. Ei bine, cântărețul le-a făcut o surpriză și a postat o fotografie de pe vremea când era mic.

Îl recunoști? A devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România

Îl recunoști? În prezent se poate considera un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Tudor Ionescu, căci despre el este vorba, a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În anii 2000, melodiile lansate de trupa Fly Project răsunau în fiecare club din România, și nu numai, distrându-i pe tineri. Cu siguranță, cei care au crescut cu melodiile trupei Fly Project vor recunoaște versurile pieselor de fiecare dată când le vor auzi.

Ajuns la 41 de ani, Tudor Ionescu are o carieră de succes și o familie minunată. Artistul este căsătorit cu Anamaria, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1. Cei doi sunt împreună de 18 ani, iar în 2016 au decis să se căsătorească. De asemenea, Tudor și Ana au împreună o fiica, Ilinca, care le face viața extrem de frumoasă. De fiecare dată când își fac apariția, cei doi sunt mereu cu zâmbetul pe buze și lipsiți de îngâmfare. Fanii artistului au fost mereu curioși de felul cum arăta artistul în copilărie și iată că Tudor le-a făcut o surpriză.

Acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie de pe vremea când era doar un copil. Blonduț, cu ochii verzi, purtând un pulover pe gât, Tudor Ionescu era un copil extrem de drăgălaș în copilărie. Artistul a pus și câteva cuvinte alături de imaginea postată. „Poza rară cu mine, fără griji și cearcăne”, a scris în descriere Tudor. Într-un timp scurt, imaginea a strâns sute de apreciei și zeci de comentarii, susținătorii artistului fiind încântați de „micuțul” Tudor: „Un Tudor fara cuvinte”, „Un copil frumos”, „Dragalasule„, au fost doar cateva dintre comentariile internautilor la postarea artistului.

Tudor Ionescu in copilarie

Tudor și Ana Ionescu, despre cel de-al doilea copil

Anamaria și Tudor Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind un adevărat exemplu pentru mulți tineri. Cei doi părinți se simt împliniți, dar recunosc că nu este ușor să crești un copil. De asemenea, soții Ionescu au vorbit și despre o frate sau o soră pentru Ilinca. „Nu este foarte ușor să ai un copil. Dar recunosc că mi-ar plăcea mult ca Ilinca să aibă un frate sau o soră„, a spus Anamaria.

Blondina a povestit că numele fiicei sale a fost ales înainte cu 16 ani, de către cei doi. „Nu este un nume pe care l-am ales atunci când am aflat că vom avea o fetiţă. La începutul relaţiei noastre, am avut o discuţie despre copii şi atunci am hotărât că, dacă vom avea o fată, se va numi Ilinca. Aşadar, este un nume ales acum 13 ani„, a mai declarat sotia lui Tudor Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: