Redactia.ro
Home » Știri » Tunul dat de Jumbo în România! Grecii au cumpărat unul dintre cele mai mari mall-uri 

Tunul dat de Jumbo în România! Grecii au cumpărat unul dintre cele mai mari mall-uri 

Grecii au cumpărat unul dintre cele mai mari mall-uri 

Tunul dat de Jumbo în România! Grecii au cumpărat unul dintre cele mai mari mall-uri. Iată toate detaliile!

Tunul dat de Jumbo în România

Jumbo, retailerul grec de jucării și decorațiuni, devine din ce în ce mai popular pe piața românească, iar grecii care dețin acest lanț de magazine continuă să investească în mod susținut în țara noastră. Unul dintre cele mai recente proiecte de extindere a brandului în România a fost achiziționarea mall-ului Liberty Center din cartierul Rahova din București. Deși centrul comercial a trecut prin momente dificile și a fost executat silit în 2012 din cauza datoriilor acumulate, Jumbo a văzut o oportunitate și a cumpărat Liberty cu doar 20 de milioane de euro, la „preț de criză”.

Liberty Center a fost inaugurat în 2008, după o investiție de aproximativ 70 de milioane de euro. Cu toate acestea, datorită unor probleme financiare, acesta a fost preluat de către bănci, precum Eurobank EFG Luxembourg, Alpha Bank și Bank of Cyprus. În urma acestei achiziții, Jumbo și-a consolidat prezența în capitala României și a adăugat un nou activ la portofoliul său.

Jumbo, un fenomen în creștere pe piața românească

Motivul din spatele succesului Jumbo în România poate fi atribuit în parte strategiei sale de a răspunde cererii crescânde pentru produsele de calitate și pentru o gamă variată de jucării și decorațiuni. În plus, prețurile competitive și serviciile excelente au câștigat încrederea și loialitatea consumatorilor români.

Potrivit datelor, vânzările Jumbo în România au crescut cu aproximativ 17% în primele șase luni ale anului curent, comparativ cu aceeași perioadă din anul anterior, avansul fiind ușor sub media de 20% înregistrată la nivel de grup. Aceste cifre demonstrează că Jumbo a reușit să atragă și să păstreze clienți fideli, în ciuda unui mediu economic incert.

În plus, Jumbo continuă să extindă prezența sa pe piața locală, urmând să inaugureze primul său depozit din România în Popești-Leordeni, într-o investiție de aproximativ 35 de milioane de euro, informează Profit.ro. Această mișcare strategică va permite companiei să își eficientizeze operațiunile și să ofere clienților o experiență de cumpărături mai plăcută și rapidă.

Cu o rețea locală compusă din patru hypermarketuri în București-Ilfov și câte unul în mai multe orașe importante din țară, cum ar fi Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Craiova, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov și Sibiu, Jumbo a acoperit deja o bună parte din teritoriul românesc. În noiembrie 2022, a fost inaugurat cel mai recent magazin Jumbo din Sibiu, consolidându-și poziția în sudul Transilvaniei.

De-a lungul timpului, Jumbo și-a extins prezența într-o serie de țări, inclusiv Bulgaria, Cipru, Macedonia, Kosovo, Serbia, Albania și Bosnia, ceea ce subliniază succesul său ca brand regional și internațional.

Primul magazin Jumbo din România a fost deschis în 2013, în locul fostului magazin Real din Timișoara, iar o parte semnificativă a magazinelor Jumbo din țară au fost inaugurate în locul fostelor lanțuri germane de bricolaj OBI, demonstrând astfel capacitatea companiei de a profita de oportunitățile și de a adapta conceptul său de afaceri în contextul local.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: