Redactia.ro
Home » TV » Turcii de la Dogan, decizie fără precedent cu emisiunea „Bravo, ai stil”. Show-ul nu se va mai vedea la Kanal D2. Unde se mută

Turcii de la Dogan, decizie fără precedent cu emisiunea „Bravo, ai stil”. Show-ul nu se va mai vedea la Kanal D2. Unde se mută

Conducătorii trustului Dogan, care activează şi în România, au luat o decizie fără precedent în privinţa emisiunii „Bravo, ai stil”. Totul s-a întâmplat după numai 3 luni în care sezonul 8 al show-ului a fost difuzat de Kanal D2.

„Bravo, ai stil!”, moderat de Ilinca Vandici, va fi transmis începând cu data de 12 iulie pe Kanal D, adică revine la „postul-mamă”.

„Bravo, ai stil!”, din 12 iulie, la Kanal D

De la data de 10 iulie, Kanal D și Kanal D2 introduc modificări în grilele lor de vară. Emisiunea „Bravo, ai stil!” se va muta pe Kanal D, începând din 12 iulie.

Ilinca Vandici, gazda show-ului, alături de cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, își mențin rolul de mentori pentru o nouă generație de concurente „Bravo, ai stil!”, la Kanal D. Aceștia îndeamnă audiența să continue să urmărească progresul participantelor în cel mai urmărit show de stil.

Dan Negru intră în vacanţă

Schimbarea apare în contextul în care „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzat de miercuri până vineri, de la 22.30, pe Kanal D, intră în vacanță.

Ilinca Vandici a început cu energie sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil” și s-a reîntors în cabina sa, spațiul în care își regăsește liniștea în pauzele de filmare și unde se revigorează înainte de a apărea în fața camerei. De asemenea, prezentatoarea TV are și un obicei pe care îl pune în aplicare înainte de fiecare emisiune.

Este locul meu, spațiul meu în care mă retrag un pic, îmi încarc bateriile. Aici mănânc, aici fac story-uri, aici fac fiting.

Practic este o mică garsonieră: am și o cabină de duș și o chiuvetă, adică o mică garsonieră în care mă simt bine pentru că este energia mea aici, am fost atentă cu modalitatea în care am aranjat spațiul, tocmai pentru a reuși să mă folosesc de fiecare colțișor în parte și pentru a-mi crea un cadru perfect de relaxare, de tihnă.

Îmi place întotdeauna să intru cu foarte multă energie în emisiune și atunci am nevoie de un pic de timp, de loc, de cadrul potrivit”, a mărturisit Ilinca Vandici, la „Bravo, ai stil! Backstage”.

Reamintim că Ilinca Vandici nu a trecut în ultimele luni prin cele mai fericite momente. Vedeta de la Kanal D s-a despărţit de tatăl copilui său, ba chiar la un moment dat au existat zvonuri despre infidelitatea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: