Redactia.ro
Home » Știri » Turiști surprinși în timp ce aruncă gunoaie, inclusiv lăzi frigorifice, pe spațiul verde din Mamaia

Turiști surprinși în timp ce aruncă gunoaie, inclusiv lăzi frigorifice, pe spațiul verde din Mamaia

GALERIE FOTO (2)

Multe persoane își doresc să aibă parte de o experiență la malul mării din țara noastră, asemenea țărilor evoluate ale lumii. Trei tineri turiști au demonstrat că spațiul verde al Stațiunii Mamaia nu este de interes pentru ei, moment în care au făcut mizerie fără a le păsa că sunt observați de oamenii din jurul lor. 

Turiști surprinși în timp ce aruncă gunoaie pe spațiul verde din Mamaia

Dorim să avem turism ca afară, dar nu suntem în stare să menţinem curăţenia, fapt dovedit de câțiva tineri care au fost filmați în timp ce aruncau multe gunoaie, inclusiv lăzi frigorifice, în zona verde a staţiunii Mamaia. 

„Pe filmare se vede cum cei trei bărbaţi aruncă fără nicio jenă mai multe lăzi frigorifice şi alte deşeuri, în zona verde a unei parcări, deşi la numai câţiva zeci de metri s-ar fi aflat mai multe tomberoane. Imaginile surprinse au fost postate pe reţelele de socializare şi au iscat un val de critici. Autorităţile locale din Constanţa îi căută acum pe bărbaţi, iar pentru fapta lor riscă amenzi între 10.000 şi 20.000 de lei”, potrivit „observatornews.ro”.

Sursa foto: Captură de ecran observatornews.ro

Poliția încearcă să îi găsească pe tinerii din Mamaia

„În urma apariției unor imagini în care doi bărbați aruncă mai multe obiecte în spațiul public, în zona Summerland din stațiunea Mamaia, polițiști din stațiunea Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit O.U.G. 92/2021”, mai relatează sursa. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: