Redactia.ro
Home » Știri » Turnul Londrei anunță concedieri în rândul celebrilor gardieni beefeaters. Nu s-au mai făcut concedieri de 500 de ani

Turnul Londrei anunță concedieri în rândul celebrilor gardieni beefeaters. Nu s-au mai făcut concedieri de 500 de ani

Turnul Londrei anunță concedieri în rândul celebrilor gardieni beefeaters. Nu s-au mai făcut concedieri de 500 de ani

Faimoșii Beefeaters care păzesc Bijuteriile Coroanei în Turnul Londrei se vor împuțina din cauza pandemiei de coronavirus. Responsabilii de întreținerea palatelor regale au anunțat că va renunța la unele posturi.
Historic Royal Palaces a transmis presei că nu au altă soluție și că printre efectele devastatoare ale pandemiei se numără și scăderea considerabilă a finanțelor rezultată din lipsa vizitatorilor.

Coronavirus contribuie la demiterea gardienilor Yeoman

Pentru gardienii care poartă cu mândrie celebrele lor uniforme roșii, precum și pentru ceilalți angajați din cele șase situri de care HRP este responsabilă, a implementat un program de plecare voluntară încă de luna trecută. În cazul în care nu se oferă voluntari, Administrația Palatelor Regale va fi nevoită să ia în considerare plecările forțate în rândul angajaților.

Gardienii în uniforme roșii cunoscuți și sub numele de Yeoman, trăiesc și lucrează în Turnul Londrei, ridicat în secolul al XI-lea. Ei sunt recrutați din cadrul forțelor armate și păzesc turnul încă de la începutul secolului al XVI-lea.

Directorul HRP John Barnes, care gestionează activitatea siturilor deținute de monarhie, a declarat că: „ Am luat toate măsurile posibile pentru pentru a ne proteja finanțele, dar trebuie să facem mai mult pentru a supraviețui pe termen lung. Pur și simplu nu avem de ales decât să reducem costurile cu personalul.

Concedieri după 500 de ani din cauza veniturilor reduse

Nu s-au mai făcut reduceri de posturi de 500 de ani în rândul gardienilor regali, ai căror nume (Beefeaters) însemnând  „mâncători de carne de vită  și face referire la rația lor zilnică de carne.

Totuși John Barnes a refuzat să răspundă câți dintre cei 37 de Beefeaters și-ar putea pierde locul de muncă. Asociația HRP se autofinanțează în întregime și aproximativ 80% din veniturile sale de anul trecut au provenit de la vizitatorii Turnului Londrei.

În contextul pandemiei de coronavirus, veniturile scăzând cu 87% semnificând 98 de milioane de lire sterline.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: