Redactia.ro
Home » Monden » Toți membri familiei regale din Marea Britanie au interzis la asta. Ce decizie a luat regina Elisabeta

Toți membri familiei regale din Marea Britanie au interzis la asta. Ce decizie a luat regina Elisabeta

Regulile și strictețea de la Palatul britanic sunt legendare. Monarhul cu cea mai lungă domnie a știut cum să se impună în fața supușilor săi, dar și a membrilor familiei sale de-a lungul anilor. De curând, s-a aflat o nouă regulă impusă de suverană în rândul familiei sale, iar oamenii „de rând” sunt uimiți de strictețea reginei. Ce nu au voie să facă membri familiei regale?

Toți membri familiei regale din Marea Britanie au interzis la asta

Ca orice altă familie din lume, copiii, nepoții și stră-nepoții reginei Elisabeta se strâng cu fiecare sărbătoare la casa suveranei. Discută, degustă preparate alese și se… joacă anumite board-game-uri. Însă, nu orice joc e permis în prezența reginei Elisabeta. Prințul Andrew, fiul cel mare al reginei, a dezvăluit că mama sa a interzis jocul Monopoly la adunările familiale.

„În decembrie 2008, Prințul Andrew a participat la ‚Leeds Building Society’ pe Albion Street. Înaine de a pleca, acesta a primit cadou jocul Monopoly cu ocazia vizitei lui. Totuși, Prințul Andrew a trebuit să refuze politicos cadoul și a dezvăluit: ‚Nu avem voie să jucăm Monopoly acasă.”, a explicat publicația The Daily Telegraph. Andrew a mărturisit că acest joc poate da naștere la tensiuni în sânul familiei.

Ce alte interdicții au membri familiei regale britanice

Și asta nu e singura interdicție ori regulă ciudată pe care o au membri familiei regale britanice. Alta ar fi faptul că nimeni n-are voie să rămână așezat atunci când Regina Elisabeta stă în picioare. Dacă suverana e în picioare, toată lumea trebuie să se ridice.

Moștenitorii tronului britanic nu au voie să călătorească împreună. Teoretic, Prințul Charles și fiul său, Prințul William, nu au voie să călătorească cu același mijloc de transport. Asta pentru că dacă se întâmplă ceva cu unul dintre ei, linia de succesiune la tron să nu fie afectată. Practic, Prințul William a încălcat această regulă când a călătorit alături de copii lui, George și Charlotte. E de precizat, însă, că atunci când Prințul George va împlini 12 ani, această regulă nu se va mai încălca.

Miresele care se căsătoresc în sânul familiei britanice nu au voie să-și aleagă orice flori în buchetul de mireasă. Buchetul trebuie să conțină, neapărat, flori de mirt, tradiție care datează încă de pe vremea Reginei Victoria. Atât Kate, cât și Meghan s-au supus tradiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: