Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu a fost amenințat cu moartea. Cine sunt interlopii care nu-i dau pace și care au tâlhărit-o pe Lambada: „O obligau în străinătate să fure pentru ei”

Tzancă Uraganu a fost amenințat cu moartea. Cine sunt interlopii care nu-i dau pace și care au tâlhărit-o pe Lambada: „O obligau în străinătate să fure pentru ei”

Tzancă Uraganu a mărturisit cine sunt interlopii care nu îl lasă în pace.

Cântărețul Tzancă Uraganu trece prin momente dificile, povestind despre amenințările cu moartea și șantajul la care este supus de către un grup de interlopi. Artistul a făcut declarații exclusive, detaliind legătura acestora cu familia Lambadei și situațiile tensionate prin care trece.

Tzancă Uraganu susține că viața lui a devenit un coșmar, fiind amenințat constant de un grup de interlopi. Declarațiile artistului arată că situația a escaladat și că nu se mai simte în siguranță nici în propria locuință. Acesta a povestit că este supus unui șantaj constant, iar amenințările cu moartea au devenit realitatea cu care se confruntă zi de zi.

Tzancă Uraganu a fost amenințat cu moartea

„Ei mă amenință, îmi cer bani, șantaj, deja mi-au luat un ceas în urmă cu 2 ani, mi-au luat o sumă de bani, m-au tâlhărit, și în Germania tot ei au fost. (…) Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă”, a declarat Tzancă Uraganu.

Cântărețul a subliniat că se teme pentru viața lui și că nu mai găsește liniștea necesară pentru a duce o viață normală. A făcut un apel către autoritățile române să intervină și să ia măsuri împotriva celor care îl amenință, dorindu-și să trăiască în siguranță alături de familia sa.

Cine sunt interlopii care nu-i dau pace

Ulterior, Tzancă Uraganu a dezvăluit că interlopii care îl amenință fac parte din familia Lambadei, o familie cunoscută pentru activitățile infracționale. Cântărețul a explicat că relația tensionată a început cu ceva vreme în urmă, când acești indivizi au început să îi ceară bani și să îl șantajeze.

„În urmă cu ceva timp ei tot îmi cereau bani. Eu le-am mai dat pentru că nu aveam încotro. Le-am tot dat sume. Au luat un apartament cu șantaj de la mine și de la managerul meu. Au luat prin donație. Au luat o mașină prin șantaj: Au zis: dacă nu îmi dai 5.000 de euro, nu ai cum să mai cânți. și am zis bine, țineți mașina. Asta a fost în urmă cu 2 ani”, a adăugat artistul.

Familia Lambadei este cunoscută pentru implicarea în activități infracționale, iar Tzancă Uraganu a făcut conexiunea directă dintre aceștia și interlopii care îl amenință acum. El a dezvăluit că familia Lambadei au tâlhărit-o și șantajat-o chiar și pe ea, în trecut.

„Au tâlhărit-o, o obligau în străinătate să fure pentru ei, să producă pentru ei și ea a fugit din mâna lor. Ea are declarație pusă pe numele lor. Ei voiau bani de la noi, altceva nu îi interesa. Pe ea au tâlhărit-o, că știau ca ceasul și banii sunt la ea.”, a mai spus Tzancă Uraganu.

Scandalul cu Tzancă Uraganu aduce în prim-plan problema complexă a relațiilor periculoase dintre artiști și anumite cercuri infracționale, subliniind vulnerabilitatea acestora în fața șantajului și amenințărilor grave.

Până când vor fi luate măsuri pentru asigurarea siguranței artistului și a altor potențiale victime, situația rămâne tensionată și deschide discuții despre necesitatea unor strategii eficiente pentru protecția artiștilor și a personalităților publice în fața acestor amenințări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: