Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu a fost plătit regește pentru o cântare la căpătâiul lui Costel Corduneanu. Cât a fost dispusă familia să ofere

Tzancă Uraganu a fost plătit regește pentru o cântare la căpătâiul lui Costel Corduneanu. Cât a fost dispusă familia să ofere

GALERIE FOTO (6)

Costel Corduneanu, liderul lumii interlope din Iași, a fost condus pe ultimul drum într-o ceremonie funerară de amploare organizată de familia sa. Înmormântarea, care a avut loc pe data de 19 aprilie 2024, a adunat în jurul său oameni din diverse cercuri sociale și artiști cunoscuți.

Printre aceștia, Tzancă Uraganu a fost unul dintre cei care și-au adus omagii și au cântat la căpătâiul „Stăpânului Moldovei”. În urma ceremoniei funerare de lux și a prezenței multiplelor persoane și artiști, lumea interlopă din Iași își ia rămas bun de la unul dintre liderii săi emblematici.

Tragedia care a zguduit lumea interlopă din Iași

Costel Corduneanu, fostul luptător și lider al lumii interlope din Iași, a murit la vârsta de 54 de ani pe data de 15 aprilie 2024. Acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar internarea sa într-un spital din Târgu Mureș nu a putut împiedica sfârșitul său tragic. În ultimele clipe de viață, cântărea doar 35 de kilograme, cedând în fața bolii care l-a lovit. Familia lui Costel Corduneanu a organizat o ceremonie funerară ce a durat mai multe zile, oferind oportunitatea oamenilor să vină să-și ia rămas bun de la fostul lider al lumii interlope din Iași.

Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat și câțiva artiști cunoscuți, printre care Tzancă Uraganu, Narcis și Ștefan de la Bărbulești, precum și Costel Biju și Cristi Nucă. Detaliile financiare privind onorariile artiștilor evidențiază amploarea și importanța acestui eveniment, care a adus oameni din diverse medii sociale și artistice pentru a-și aduce omagii și a-și exprima respectul față de Costel Corduneanu.

Onorariile artiștilor

Detaliile privind sumele de bani pe care artiștii le-au încasat pentru prestațiile lor la priveghiul lui Costel Corduneanu au fost dezvăluite exclusiv de cancan.ro. Tzancă Uraganu, cu un moment emoționant și apăsat, ar fi încasat, sume începând de la 10.000 de euro pentru cântatul la căpătâiul fostului lider interlop.

Unul dintre artiștii lipsă de la eveniment a fost Florin Salam, care și-a justificat absența pe rețelele de socializare. Acesta a menționat că problemele personale și obligațiile sale l-au ținut departe de ceremonie, dar și de alte evenimente. A precizat că nu a putut să ajungă la Iași din cauza unor probleme administrative și logistice.

„Eu nu am telefoane, eu le am la Poliţie de vreo lună din cauza unor situaţii pe care le-am avut pe cap. Totul se va rezolva. Multă lume de la înmormântare dau sfaturi şi vorbesc în dezavantajul meu. Nu am teamă de nimeni. Vorbesc despre familia Corduneanu cu respect. Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunţile, 3-4 pe zi, ştiţi că au fost probleme cu cei care au semnat.

Am fost la poliţie, nu mai am cum să încurc nicio nuntă, nu-mi mai doresc să supăr pe nimeni și să am probleme. Înţelegeţi-mă vă rog, fraţii mei. Sunt la durerea voastră, vă iubesc, vă respect, Dumnezeu să-l ierte pe Costel Corduneanu. El ne-a ajutat, spun sărut mana şi în momentul ăsta. Sunt emoţionat şi agitat. Sunt unele persoane care spun că eu nu vreau să vin. Nu e adevărat, sunt numai pe drumuri. Mi-am luat familia cu mine că nu am timp să stau cu ei la masă.”, este o parte din mesajul transmis de Florin Salam prin care își justifică absența în fața cârcotașilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: