Redactia.ro
Home » Știri » Lux și opulență de ultima clasă la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Câți bani a scos familia din buzunare 

Lux și opulență de ultima clasă la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Câți bani a scos familia din buzunare 

GALERIE FOTO (6)

Vineri, 19 aprilie, orașul Iași a fost martorul unei înmormântări fără precedent, marcând sfârșitul unei ere în lumea interlopă. Costel Corduneanu, temutul lider al clanului cu același nume, și-a luat rămas bun de la această lume, fiind condus pe ultimul drum într-o ceremonie grandioasă.

Familia, apropiații, și liderii lumii interlope din toată țara s-au adunat să îi aducă un ultim omagiu. La vârsta de 54 de ani, Costel Corduneanu s-a stins din viață pe 15 aprilie, după complicații apărute în urma unei intervenții chirurgicale dificile la inimă.

Drumul spre cimitirul Eternitatea

După patru zile de priveghi, înmormântarea a fost un eveniment ce a captivat întreaga comunitate, atrăgând mii de oameni să îi aducă un ultim omagiu celui ce a fost un personaj controversat și în același timp influent. Cortegiul funerar a traversat orașul, marcând încă o dată prezența dominantă a lui Costel Corduneanu. De la restaurantul de lux, unde a avut loc priveghiul, și până la Cimitirul Eternitatea, drumul a fost presărat cu emoție și solemnitate.

Autoritățile din Iași au asigurat o prezență masivă de forțe de ordine pentru a preveni orice incidente. Ultimul loc de odihnă al lui Costel Corduneanu a fost ales cu grijă într-o „zonă VIP” a cimitirului, alături de alte personalități marcante ale istoriei României. În acest loc de onoare, interlopul va fi vecin cu nume ilustre precum Ion Creangă, Mihail Kogălniceanu și George Topârceanu, marcând astfel o prezență impresionantă și în lumea de apoi.

Povestea care se încheie cu omagieri de lux

Familia lui Costel Corduneanu a dorit ca ultima călătorie să fie una specială și a investit resurse considerabile pentru a-i oferi o înmormântare pe măsură. Costurile ceremoniei au atins sume impresionante, ridicându-se la aproximativ 100.000 de euro. Sicriul, parte din gama de lux a magazinelor de pompe funebre, a fost o adevărată operă de artă, costând între 10.000 și 20.000 de lei.

Cu sfârșitul ceremoniei, se încheie și o parte din istoria orașului Iași. Costel Corduneanu va rămâne în memoria colectivă ca o figură controversată, dar fără îndoială influentă. Ultima sa călătorie a fost una de fast și solemnitate, marcând astfel un punct final în povestea sa tumultoasă.

„Salutări la toată lumea. Vreau să mulțumesc și eu la toată lumea care ați fost alături de fratele meu, Costel. Vă mulțumesc atât eu, cât și familia mea. Vă pup pe toți, respect, sănătate și să vă dea Dumnezeu tot binele din lume. Să trăiască tot ce iubiți voi. Vă pup, respect și vă mulțumesc din suflet pentru tot. Asta este… dăm înainte.”, a fost ultimul mesaj de către fratele răposatului, Adrian Corduneanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: