Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu, ajutor necontenit pentru Sorina. Interpretul i-a transmis un mesaj lui Nicolae Guță

Tzancă Uraganu, ajutor necontenit pentru Sorina. Interpretul i-a transmis un mesaj lui Nicolae Guță

După ce Tzancă Uraganu a declarat că o va ajuta pe fosta soție a lui Nicolae Guță să treacă prin boală severa pe care o are, acesta s-a implicat nu doar în mediul online ci și în mod direct. Este i-ar fi transmis un mesaj chiar și lui Nicolae Guță. Celebrul manelist a făcut public pe contul său de socializare povestea Sorinei și a făcut apel către toți urmăritorii lui să o ajute femeia care se luptă între viață și moarte. Totodată s-a adresat colegilor de breaslă. 

Povestea Sorinei 

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, a fost anunțul făcut de Tzancă Uraganu, pe pagina lui de Facebook.

Tzancă Uraganu a sărit în ajutorul Sorinei

Îndrăgitul interpret i-a îndemnat pe fanii săi dar și pe colegii săi de breaslă să doneze atât cât se poate pentru ca Sorina, stea soția lui Nicolae Guță să poată avea parte de un transplant de rinichi care trebuie să se facă cât mai rapid în Turcia.

„Mă simt foarte bucuros și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea de a o ajuta, cât de cât. Sperăm ca toată lumea să se gândească la ea, cei care o îndrăgesc și să îi ofere acolo, cât de cât, un mic sprijin, ce poate fiecare. Dacă dă Dumnezeu să fie bine o să mai am grijă de ea, așa cum pot și sper să îi fie de folos”, a spus manelistul.

Tzancă Uraganu, mesaj către Nicolae Guță 

Conform declarațiilor făcute de către interpret, fostul partener de viață al Sorinei, Nicolae Guță ar fi plecat cu toată agoniseala pe care au strâns-o pe parcursul relației, femeia fiind nevoită să locuiască modest fără condițiile de altădată. Tzancă Uraganu i-ar fi transmis acestuia un mesaj în care îl îndeamnă să o mai viziteze pe Sorina și să se intereseze de starea de sănătate a acesteia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: