Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganu, probleme cu fosta soție. Lambada a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Tzanca Uraganu, probleme cu fosta soție. Lambada a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Tzanca Uraganu, probleme cu fosta soție

Tzanca Uraganu a format o familie cu Lambada, femeia care i-a dăruit-o pe Uraganița, unica fiica a artistului. Ei bine, cei doi s-au despărțit, iar manelistul s-a căsătorit cu o altă femeie. Ulterior, s-a aflat că artistul a ajuns la cuțite cu doi dintre cumnații săi. Lambada, mama copilului lui Tzancă ar fi cerut un ordin de protecție care a fost, respins.

Tzanca Uraganu, probleme cu fosta soție. Lambada a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Nici nu au divorțat bine, că Tzanca Uraganu și fosta sa soție Lambada, ar fi la cuțite. Cei doi au împreună o fetiță, Uraganița, iar de dragul acesteia, Tzanca și Lambada au decis să se înțeleagă de dragul micuței. Manelistul a ajuns la cuțite cu doi dintre foștii săi cumnați, frații Lambadei, după ce aceștia i-ar fi cerut bani drept „taxă de protecție”. De multe ori, Tzanca le-a spus că, veniturile sale nu mai sunt ca înainte, din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul a spus în cadrul emisiunii Acces Direct, că cei doi bărbați îl amenință și nu îl mai lasă să-și vadă fiica. „ De-a lungul anilor, cumnații mei tot insistau să le dau bani, pentru că nu le mai merge nimic. Eu le-am explicat că nu am unde să le dau, nu fac nimic în afară de cântat. Dacă nu mai sunt cântări, nu mai am de unde să fac bani. AM mai semnat și eu un contract de curând cu anumite săli de jocuri de noroc și ăsta este singurul venit. Nu am alt venit în afara de muzică. Îmi cereau bani, taxă de protecție. Eu nu sunt o persoană care tace la așa ceva, că dacă era să-mi ceară că am fost cu sora lor sau că avem un copil, era altceva. Ei mi-au cerut taxă de protecție, nu aveam cum să nu spun ce fel de oameni sunt ei”, a spus artistul, la Antena 1.

Fosta soție a cerut un ordin de protecție împotriva artistului

Tzanca Uraganu este îngrijorat pentru viața fiicei sale, având în vedere că fosta soție a manelstului locuiește împreună cu frații săi, fiind agresată fizic de aceștia. Artistul a declarat că a făcut deja plângere la poliție, iar acum are loc o întreagă anchetă în desfășurare. Totodată, Lambada ar fi emis un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, dar acesta a fost respins. Potrivit spuselor lui Tzancă, femeia a recurs la acest gest pentru că ar fi presată de frații săi. „Au bătut-o pe sora lor în fața fetiței mele, e un copil de 1 an jumătate. Nu se poate ca fata mea să trăiască în mediul acesta. Ea a sărit să mă apere și au bătut-o. Este o anchetă în desfășurare, am făcut plângere la poliție. Eu am foarte mulți dușmani, cel puțin în oraș la ei acolo, în București. Unul din ei a făcut un live, spunea că se va răzbuna. I-am dat casă, știe toată țara ce casă i-am dat, să stea în ea. Pentru fetița mea, acolo erau în siguranță„, a mai spus Tzanca Uraganu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: