Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al lui Tzancă Uraganul. Ce scrie în buletinul manelistului

Care este numele real al lui Tzancă Uraganul. Ce scrie în buletinul manelistului

Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganul este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, el având o evoluție spectaculoasă în ceea ce privește muzica și numărul de fani. Un lucru pe care nu îl știu mulți despre acesta este ce nume are, de fapt în buletin.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganul a devenit senzația manelelor într-un timp foarte scurt, după ce a avut succes cu mai multe piese pe YouTube, care au câștigat milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt. Așa a ajuns manelistul să fie în trending pe această platformă, iar piesele sale să fie unele dintre cele mai ascultate din România.

Totuși, un lucru pe care Tzancă Uraganul nu l-a dezvăluit fanilor săi este cum îl cheamă, de fapt. Numele real al lui Tzancă Uraganul este Andrei Velcu, dar îl preferă de fiecare pe cel „de scenă” atunci când se prezintă.

Tzancă Uraganul, poză cu polițiști, fără mască

Recent, Tzancă Uraganul și Adrian Minune au fost implicați într-un scandal, după ce în spațiul public a apărut o poză cu ei doi, doi polițiști și un jandarm, toți în uniformă. Autoritățile au comentat imediat evenimentul și au precizat că vor lua măsurile care se impun.

„Fotografia a fost efectuată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020. Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control și verificări interne a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Reiterăm faptul că nu tolerăm și nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, au specificat autoritățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: