Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganu, tâlhărit de un interlop! „”A sărit la mine între 20 de inși care erau acolo”

Tzanca Uraganu, tâlhărit de un interlop! „”A sărit la mine între 20 de inși care erau acolo”

GALERIE FOTO (2) Tzanca Uraganu, tâlhărit de un interlop!

Tzanca Uraganu este foc și pară, după ce s-ar fi zvonit că a fost bătut și tâlhărit de un interlop din Roșiorii de Vede în timpul unui eveniment. Manelistul s-a filmat pentru a le explica fanilor săi care a fost de fapt întâmplarea. Conform acestuia, a fost împreună cu fetița sa la acest bărbat care i-ar fi cerut toate brățările și a vrut să-l ia la bătaie.

Tzanca Uraganu, tâlhărit de un interlop! „Ia uite ce m-ai desfigurat” ia uite ce m-ai desfigurat”

Tzanca Uraganu este nervos după ce s-a zvonit că un interlop din Roșiorii de Vede l-ar fi tâlhărit și bătut cu pumnii, în timpul unui eveniment. Enervat, manelistul a dorit cu orice preț să se filmeze pentru a-și lămuri fanii care îi trimiteau mesaje să-l întrebe dacă este bine. Însuși lăutarul a povestit întreaga scenă live pe contul său de socializare. Mai mult, acesta a declarat că a făcut plângere la poliție pentru că el respectă legea. ”Am fost la bulangiul ăsta de G… am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic.Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii…”, a spus Tzanca Uraganu.

Manelistul, enervat la culme de individ

Cântărețul a subliniat faptul că, deși, au fost 20 de persoane de față, doar două persoane au încercat să-l agreseze. Tzanca Uraganu nu s-a abținut și a spus lucrurilor pe nume, chiar dacă, informațiile date de el i-ar putea i-ar putea determina pe oamenii legii împotriva interlopului.”Este și el pe live aici. Este tare în gură cu mine și este prost în meserie. Eu am fost acolo singur, nu am fost nici pe scandal, nu am fost pe nimic… Eu am fost singur și erau mai mulți. Bine, n-a fost ceartă cu ăilalți, doar cu ăsta și cu D… ăla, cu gura aia de iepure. Numai săbii de n-ai luat! Și dacă ai fost în stare să faci nimic în viața ta. Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet? Ești un proxenet care faci bani din furăciuni și din… o ai pe prostituata aia, pe A… Ai vrut să-mi iei banii, ai vrut să-mi iei astea… Nu-i frumos ce încerci tu să faci. Ai dat zvonul că mi-ai dat… Ai sărit la mine, erați 20 de inși acolo, ia uite-mă ce m-ai desfigurat”, a mai spus Tzancă, enervat.

Înconjurat de prietenii săi cu care s-a întâlnit pentru a petrece în casa lui, Tzanca l-a provocat pe cel cu care este în conflict la o bătaie cinstită. ”Bate-te cu mine mă, cum ne-am găsit noi doi aici, la Giulești. Știi când ne-am găsit la Giulești și n-ai mai fost în stare să te dai jos, să te mai dai la mine? Lăsăm să se aplice legea, eu nu te ameninț, băieții ăștia de aici au venit ăs facem o cumetrie, dar am primit telefoane, toată lumea mă întreabă ce am pățit”, a încheiat Tzancă Uraganu.

Tzanca Uraganu, mesaj

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: