Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu au petrecut împreună! Cum au apărut cei doi și ce mesaj au avut de transmis

Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu au petrecut împreună! Cum au apărut cei doi și ce mesaj au avut de transmis

GALERIE FOTO (2)

După cum deja ne-a obișnuit, Tzancă Uraganul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește mereu cu fanii săi momente din viața sa. Ultimele imagini postate de cântăreț l-au avut în centru pe Dan Diaconescu, un personaj extrem de popular în televiziunea din România în urmă cu mai bine de 10 ani. Cei doi s-au distrat de minune, iar manelistul i-a făcut chiar câteva declarații fostului patron OTV.

Tzancă Uraganu se numără printre cei care au reușit să facă din viața lor o petrecere continuă. Oriunde își face apariția, cântă și împarte voie bună în jurul său, iar oamenii îl adoră pentru această energie a lui. Fiecare melodie a sa ajunge în topurile de pe Youtube, cântările se țin lanț, dar manelistul găsește mereu timp să se și distreze.

Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu au petrecut împreună! Cum au apărut cei doi și ce mesaj au avut de transmis

Ultima apariție a cântărețului de muzică de petrecere a fost la un majorat, acolo unde a avut parte de o întâlnire deosebită. La petrecere se afla nimeni altul decât Dan Diaconescu, unul dintre cele mai cunoscute personaje ale televiziunii din România. Cu toate că nu mai apare pe micile ecrane, iar postul său OTV s-a închis, bărbatul este încă o figură pentru care oamenii prezintă interes.

Fericit nevoie mare, Tzancă a profitat de ocazie și s-a pozat alături de Diaconescu. Au făcut chiar și câteva filmulețe împreună, care au ajuns imediat în mediul online. Cu această ocazie, manelistul a transmis și un mesaj de 1 Decembrie, dovedind că este foarte mândru de țara sa.

„Ca să vadă tot județul, trăiască Diaconescu! La mulți ani, România! Dar tot nu s-a găsit Elodia!  La mulți ani, România! S-a terminat șmecheria! Ca să vadă tot județul, trăiască Diaconescu, să vorbească și lumea că ai spart România!”, a strigat Tzancă Uraganu.

De la întâlnirea dintre manelist și Dan Diaconescu nu puteau să lipsească nici filmulețele pentru TikTok, o platformă unde Tzancă este foarte activ. Chiar dacă nu a dansat și nici nu a făcut un moment amuzant, manelistul a vrut ca toată lumea să știe că a avut onoarea să petreacă alături de Dan Diaconescu.

Tzancă Uraganu: ”Vă salut dragi prieteni! În curând, la OTV, cea mai nouă emisiune, Tzancă Uraganu Show. Se ocupă domnul Dan Diaconescu de tot.”
Dan Diaconescu: ”Nu ratați fiindcă nici nu știți ce pierdeți”
Prieten Tzancă: ” În direct și în reluare”
Tzancă Uraganu: ”Fiți pe fază!”, au spus cei trei în videoclipul postat pe pagina oficială de TikTok a lui Tzancă Uraganu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: