Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganul a făcut dezvăluiri. Care este povestea din spatele numelui de scenă

Tzancă Uraganul a făcut dezvăluiri. Care este povestea din spatele numelui de scenă

Tzancă Uraganul este unul dintre ecle mai răsunătoare nume din industria muzicii de manele. De câțiva ani esteprintre primele locuri în trendingul românesc. Artistul este apreciat și foarte solicitat la petrecerile din toată țara. Toți îl cunosc pentru piesele hit pe care le scoate, dar nu mulți știu povestea din spatele numelui lui.

Cine l-a „botezat” Tzancă Uraganul

Tzancă Uraganul a acordat un interviu în care a făcut dezvăluiri despre viașa sa și a povestit cum a ajuns să aibă acest nume de scenă. Artistul a mărturisit că apropiații îl știu drept Andrei Velicu, acesta fiind numele lui din buletin.

Tzancă Uraganul a povestit faptul că „Tzancă” provine de la un alint al mamei lui. Artistul a menționat că nu știe exact semnificația și că din ce își aduce aminte mama sa a auzit acest nume într-un film și de atunci așa îl dezmiardă pe fiul ei. „Uraganul”, continuarea numelui său a fost propusă chiar de Nicolae Guță, după ce cei doi au colaborat pentru o piesă.

Apropiații mă știu de Andrei Velcu și câteva persoane, pentru că așa sunt pe Facebook, de exemplu. Tzancă mi se spunea de când eram mic, Tzancă îmi spunea mama, nu știu ce film a văzut ea pe timpul acela de mi-a spus așa, iar Uraganu mi l-a pus Nicolae Guță, când am scos o melodie cu el. Am scos o piesă cu el în 2014 și m-a anunțat el: ”Din partea mea, Nicolae Guță, împreună cu Tzancă, Uraganul muzicii. Și așa a rămas și chiar îi mulțumesc pentru numele acesta.„, a mărturisit Tzancă Uraganul.

Tzancă Uraganul a avut marele „boom” în 2014

Artistul a dat lovitura în industria de manele în anul 2014. Nu este un secret că Tzanca Uraganul este unul dintre cei mai ascultați cântăreți de manele, iar cifrele vorbesc de la sine. Pe canalul său de youtube îl urmăesc peste 277,000 de abonați. Tzanca Uraganul a însumat din data de 25 mai 2020 aproximativ 154,000,00 de vizualizări la piesele muzicale pe care le-a lansat. Este de precizat că o bună parte din melodiile în care colaborează cu alți artiști nu sunt postate pe canalul său, deci numărul vizionărilor depăsește cu mult 200 de milioane.

În momentul acesta, Tzanca Uraganul are cel puțin două melodii în trendingul muzical românesc, ambele cu peste 5 milioane de redări din partea abonaților. Acesta a precizat că atunci când stabilește o cântare acesta este mai preocupat de persoanele pentru care cântă decât pentru banii pe care trebuie să îi primească.

Nume cu vremea. Depinde de vreme. Sunt Tzancă din 2014, da. Tzanca Uraganu. Înainte, numele meu era Tzancă de la Ploiești, până să-mi pună Uraganul și a rămas așa. Nu doar banii sunt focul nostru, noi știm să cântăm și cu bani și fără bani. Și la oameni bogați și săraci și de toate felurile. Dacă îmi dă unu nu știu cât, nu înseamnă că trebuie să-i cânt lui mai mult. Pentru noi, toată lumea este egală. Nu există mai fraier, mai șmecher sau asa. Toți sunt la fel pentru noi.„, a mai spus Tzancă Uraganul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: