Redactia.ro
Home » Monden » N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Tzanca Uraganu pentru o bătrână de pe stradă. Totul a fost filmat!

N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Tzanca Uraganu pentru o bătrână de pe stradă. Totul a fost filmat!

GALERIE FOTO (2)

Tzancă Uraganu este la momentul actual cel ami în vogă manelist. Artistul ocupă primele locuri în topurile muzicale de ceva vreme. Tzancă Uraganu a devenit de multe ori că este un om cu suflet mare, care cu fiecare ocazie pe care o are ajută oamenii.

Recent, Tzancă Uraganu se afla în mașină cu un prieten și a oprit la un semnafor unde aîntânit o bătrânică neajutorată. Tzanca Uraganu a deschis gemul mașinii și a chemat-o pe batrână. Manelistul nu s-a zgârcit deloc și n-o să-ți vină să crezi ce sumă de bani i-a dat femeii. Tzancă Uraganu a scos imediat din buzunar o hârtie de 100 de lei și i-a înmânat-o femeii pe geamul mașinii.

Femeia, profund impresionată i-a răspuns spunându-i „Să-ți trăiască familia, mamă!„.

Toată întâmplarea a fost filmată și publicată pe rețelele de socializare ale artistului. „Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei, dar asta înseamnă bucuria!„, a afirmat Tzanca Uraganul în filmarea cu pricina.

Sursă foto: tiktok

Videoclipul cu gestul lui Tzanca Uraganu postat pe platforma sociala Tiktok a strâns 83,500 de aprecieri și 1656 de comentarii, semn că fanii acestuia l-au apreciat pentru ceea ce a făcut față de bătrânică. Într-o singură zi a reușit să strângă aprope un milionări de vizualizări la filmulețul în care îi donează banii bătrânei de pe stradă.

Tzanca Uraganu, record peste record în muzică

Nu este un secret că Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai ascultați cântăreți de manele, iar cifrele vorbesc de la sine. Pe canalul său de youtube îl urmăesc peste 277,000 de abonați. Tzanca Uraganu a însumat din data de 25 mai 2020 aproximativ 154,000,00 de vizualizări la piesele muzicale pe care le-a lansat. Este de precizat că o bună parte din melodiile în care colaborează cu alți artiști nu sunt postate pe canalul său, deci numărul vizionărilor depăsește cu mult 200 de milioane. În momentul acesta, Tzanca Uraganu are cel puțin două melodii în trendingul muzical românesc, ambele cu peste 5 milioane de redări din partea abonaților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: