Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată nemachiată iubita lui Tzancă Uraganu: ”Nu mă consider frumoasă”

Cum arată nemachiată iubita lui Tzancă Uraganu: ”Nu mă consider frumoasă”

Tzancă Uraganu s-a îndrăgostit, din nou, de o tânără pe nume Alina Marymar. O brunetă focoasă, care de curând s-a pozat nemachiată, pentru a le arăta urmăritorilor săi cum arată astfel.

Cum arată nemachiată iubita lui Tzancă Uraganu: ”Nu mă consider frumoasă”

Iubita lui Tzancă Uraganu, Alina Marymar, este de profesie make-up artist. Mai mereu cu machiaj pe față, la cererea unui urmăritor de pe Tik-Tok, Alina s-a pozat cu tenul fără pic de fond de ten sau fard și a făcut o impresie plăcută. Asta deși ea nu se consideră o femeie frumoasă, naturală, potrivit Spynews.

Alina Marymar nemachiată.

”Nu ma consider frumoasa nemachiata… dar consider ca tenul meu arata bine fara nici un efect si fara machiaj”, a scris Alina Marymar în dreptul imaginilor cu ea, fără strop de machiaj.

”Am discutat, neavând legătură cu ceea ce se întâmplă acum și am considerat că sunt foarte multe neînțelegeri între noi, foarte multe lucruri cu care eu nu eram de acord. După ce am discutat cu el și i-am spus tot ce nu îmi cade mie bine și am decis să facem un divorț notarial, am vrut să fie ceva închis, am făcut câteva progamări, vreo 5. Prima am făcut-o după ce am discutat și am fost de comun acord și nu s-a prezentat. A spus că nu era ora ok pentru el. Noi am stat împreună până în luna ianuarie. După ce mi-a spus că nu e ok ora, i-am zis să-mi spună o zi și o oră bună pentru el”, a declarat Mădălina Miu la Showbiz Report.

Mădălina Miu vrea să  divorțeze de Tzancă Uraganu

Mădălina Miu, cea care încă îi este în acte soție, a spus că va divorța de artist, după ce în ultima vrem au tot fost implicați în conflcite. Mădălina Miu vrea să divorțeze la Tribunal, așadar procesul va dura ceva timp.

Am discutat, neavând legătură cu ceea ce se întâmplă acum și am considerat că sunt foarte multe neînțelegeri între noi, foarte multe lucruri cu care eu nu eram de acord. După ce am discutat cu el și i-am spus tot ce nu îmi cade mie bine și am decis să facem un divorț notarial, am vrut să fie ceva închis, am făcut câteva progamări, vreo 5. Prima am făcut-o după ce am discutat și am fost de comun acord și nu s-a prezentat. A spus că nu era ora ok pentru el. Noi am stat împreună până în luna ianuarie. După ce mi-a spus că nu e ok ora, i-am zis să-mi spună o zi și o oră bună pentru el”, a declarat Mădălina Miu la Showbiz Report.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: