Redactia.ro
Home » Monden » Lambada, soția oficială a lui Tzancă Uraganu este însărcinată? Imaginile postate pe Internet au dat-o de gol

Lambada, soția oficială a lui Tzancă Uraganu este însărcinată? Imaginile postate pe Internet au dat-o de gol

GALERIE FOTO (2) Lambada, soția oficială a lui Tzancă Uraganu este însărcinată

Lambada, soția oficială a lui Tzancă Uraganu este însărcinată? Deși acum este îndrăgostit de Marymar și dorește să se căsătorească cu ea, soția oficială a lui Tzanca Uraganu rămâne Lambada, femeia care i-a dăruit o fetiță. Ei bine, se pare că blondina ar fi din nou însărcinată, cel puțin, asta arată noile imagini postate de aceasta în mediul online.

Lambada, soția oficială a lui Tzancă Uraganu este însărcinată? Imaginile postate pe Internet au dat-o de gol

Lambada, soția oficială a lui Tzancă Uraganu este însărcinată? Manelistul este căsătorit oficial cu Lambada, femeia cu care are o fetiță, Uraganița. Deși cei doi s-au despărțit, iar Tzanca iubește o altă femeie, Lambada va fi mereu prezentă în viața artistului. Însă, internauții au avut parte de o nouă surpriză din partea blondinei. Potrivit ultimelor imagini postate de Lambada pe Internet, aceasta ar fi însărcinată. Atât ea, cât și alte persoane care apar în clipurile video publicate de Lambada, fac semne spre burtica acesteia în timp ce dansează și se simt foarte bine. Mai mult, acestea par să sărbătorească venirea pe lume a unui moștenitor. Această veste i-ar putea schimba planurile lui Tzanca Uraganu care dorește să se căsătorească cu Marymar, o celebră make-up artist.

@anaisssss.2

#foryou #fy @lambada433 @iazmina_i @tzzzancauraganu

♬ sunet original – Ys

După ce artistul a postat mai multe imagini în care se săruta cu noua sa iubită, partenera oficială a lui Tzanca a declara că soțul ei tot acasă la familie se întoarce, indiferent de numărul femeilor cu care acesta va umbla. „Luați-l cât puteți, tot la mine acasă vine”, a zis Lambada pe TikTok, în timp ce cânta și dansa pe melodia lui Sorinel Puștiu. De-a lungul timpului, Lambada a trecut cu vederea fiecare infidelitate a soțului său, fiind dispusă să-și primească bărbatul acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Scandalul dintre Tzanca Uraganu și Lambada

Pe la sfârșitul anului trecut, Tzanca Uraganu era în plin scandal cu Lambada dar și cu familia acesteia. Blondina a cerut un ordin de restricție împotriva artistului după ce l-a acuzat că a bătut-o și a dat-o afară din casă. De cealaltă parte, Tzanca susținea că frații soției sale i-ar fi cerut taxă de protecție, deși el le-a spus că veniturile sale nu mai sunt cele de odinioră, din cauza pandemiei de coronavirus. Invitat la Acces Direct, manelistul a vorbit despre motivul scandalului dintre el și cumnații săi, frații Lambadei. Tzanca a spus că aceștia i-au cerut în mod repetat bani, dar le-a spus că nu mai are cântări,așa că veniturile s-au micșorat. „Nu am alt venit în afara de muzică. Îmi cereau bani, taxă de protecție. Eu nu sunt o persoană care tace la așa ceva, că dacă era să-mi ceară că am fost cu sora lor sau că avem un copil, era altceva. Ei mi-au cerut taxă de protecție, nu aveam cum să nu spun ce fel de oameni sunt ei”, spunea artistul la acea vreme.

Tzanca Uraganu își făcea griji pentru fiica lui, pentru că Lambada s-a mutat în casă cu cei doi frați după ce s-a despărțit de manelist. Acesta a punctat faptul că se teme pentru siguranța fiicei sale, declarând că a făcut o plângere la poliție. În prezent, se pare că lucrurile s-au calmat, iar artistul trăiește o poveste de dragoste alături de Marymar.

Tzanca si noua sa iubita, Marymar
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: