Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu a decis să spună adevărul! A bătut-o sau nu pe fosta lui soție

Tzancă Uraganu a decis să spună adevărul! A bătut-o sau nu pe fosta lui soție

Tzancă Uraganu este din nou în mijlocul unui scandal. Cântărețul de manele este acuzat că și-a bătut fosta soție, Lambada. Drept urmare, Tzancă a decis să iasă în față și să spună lucrurilor pe nume.

A bătut-o sau nu Tzancă Uraganu pe fosta lui soție

Tzancă Uraganu este acuzat din nou că a agresat-o fizic pe fosta lui soție, Lambada. De data aceasta, de două vloggerițe, Reea și Tina. Astfel, cântărețul de manele a venit cu o reacție cu privire la acest subiect, informează wowbiz.ro

”Știți care este treaba? Au postat niște poze sau o filmare cu Lambada, au zis că era bătută și lovită și după cum se vede. Era un show machiat sau astea și după au zis că e bătură și d-astea. În fine, și dacă ar fi fost…” a spus Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Care este reacția Lambadei

Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, spune că nu știa despre filmulețele pe care le-au făcut cele două vloggerițe. Ea le-ar fi sunt pe aceasta și le-ar fi spus tocmai acest lucru.

”Ce putem să zic eu? Nu trebuie să vă supărați pe mine pentru că eu nu aveam cum să mă bag. N-aveam cum să mă bag. Eu n-am nicio vină, dacă era din cauza mea, să mă plâng eu și alea…”,spune Lambada, într-un apel telefonic.

tzanca uraganu colaj sotie agresata

Foto: Spynews

De la ce a pornit totul

Cele două vloggerițe spun că actuala parteneră a lui Tzancă Uraganu i-a interzis acestuia să mai aibă vreo legătură cu Reea și Tina. Astfel, cele două surori s-au răzbunat și au publicat un filmuleț în care Lambada avea ochii învinețiți, dar în același timp dansa alături de ele. Mulți dintre cei care au văzut clipul le-au acuzat de falsitate. Și Tzancă este nedumerit cu privire la gestul celor două fete.

”Mii de scuze chiar nu am știut ce sunt cu aceste doua satane Reea și Tina când toată lumea îmi zicea!! Am văzut acum recent ce poate capu lor!! Eu mă oferisem să le ajut că na ..dar ceea ce am văzut am rămas..”, a scris manelistul într-o postare pe Facebook!

Tot scandalul a izbucnit la câteva săptămâni după ce manelistul a scos câteva melodii cu Reea și Tina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: