Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu, acuzat din nou că și-a bătut fosta soție! Imagini cu femeia lovită

Tzancă Uraganu, acuzat din nou că și-a bătut fosta soție! Imagini cu femeia lovită

Tzanca Uraganu, probleme cu fosta soție

Un nou scandal de amploare a izbucnit în showbiz! Tzancă Uraganu este acuzat de două vloggerițe, Reea și Tina, că și-a agresat fosta soție. Cele două au făcut publică o imagine cu Lambada când a fost bătută.

Tzancă Uraganu, acuzat din nou că și-a bătut fosta soție

Celebrul manelist Tzancă Uraganu este din nou în centrul unui scandal. Este legat tot de fosta lui soție, Lambada.  După ce în public au apărut, la un moment dat, informații potrivit cărora Tzancă a bătut-o grav pe Lambada, de această dată două vloggerițe au făcut publică o imagine cu aceasta din momentul când a fost agresată, informează Spynews.

De la ce a pornit totul

Deși au colaborat în plan muzical cu Tzancă Uraganu, lansând câteva piese, cele două vloggerițe, Reea și Tina îl acuză acum pe manelist de faptul că a fost violent cu fosta sa soție. Fetele au decurs la acest gest după ce actuala parteneră a cântărețului i-a interzis acestuia să mai aibă vreo legătură cu Reea și Tina. Tzancă Uraganu este uimit de gestul lor.

”Mii de scuze chiar nu am știut ce sunt cu aceste doua satane Reea și Tina când toată lumea îmi zicea!! Am văzut acum recent ce poate capu lor!! Eu mă oferisem să le ajut că na ..dar ceea ce am văzut am rămas..”, a scris manelistul într-o postare pe Facebook!

Reea și Tina spun că au, mai exact, un clip cu femeia care a fost bătută de manelist. Clipul a fost postat pe Tik-Tok și mulți se întreabă dacă imaginile sunt reale sau editate.

tzanca uraganu colaj sotie agresata

Sursa: Spynews

”Avem un clip cu Lambada bătută înainte sa venim noi la ei in casa, urmează să îl postam sa vedeți adevarata lui față / Te-am respectat ca pe familia mea! DUMNEZEU E SUS ȘI ABIA AȘTEPT SĂ SE ÎNTOARCĂ ROATA”, au spus cele două vloggerițe!

Lambada, bătută în ultimul hal de Tzancă Uraganu

În luna noiembrie, mai multe imagini cu Lambada circulau pe internet. Femeia apărea grav lovită de cântărețul de manele, iar motivul ar fi fost obligativitatea de a avorta copilul pe care îl purta în pântec,

”Uita-ți oameni buni ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganul!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, este mesajul unei postări de pe Facebook cu mai multe fotografii cu femeia.

Între timp, Tzancă Uraganu s-a despărțit de Lambada, iar cei doi au deja o fetiță, pe nume Uraganița. După ce a fost agresată, doi dintre frații femeii i-au cerut manelistului o taxă de protecție.

”De-a lungul anilor, cumnații mei tot insistau să le dau bani, pentru că nu le mai merge nimic. Eu le-am explicat că nu am unde să le dau, nu fac nimic în afară de cântat. Dacă nu mai sunt cântări, nu mai am de unde să fac bani. AM mai semnat și eu un contract de curând cu anumite săli de jocuri de noroc și ăsta este singurul venit. Nu am alt venit în afara de muzică. Îmi cereau bani, taxă de protecție. Eu nu sunt o persoană care tace la așa ceva, că dacă era să-mi ceară că am fost cu sora lor sau că avem un copil, era altceva. Ei mi-au cerut taxă de protecție, nu aveam cum să nu spun ce fel de oameni sunt ei”, a mărturisit artistul, în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: