Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganul, în fața staborului! Manelistul are de dat sute de mii de euro ca să repare ”onoarea” Lambadei

Tzancă Uraganul, în fața staborului! Manelistul are de dat sute de mii de euro ca să repare ”onoarea” Lambadei

Tzanca Uraganu pare să aibă numai probleme după ce a părăsit-o Lambada, fosta iubită. Manelistul ar putea chiar să fie nevoit să ajungă în fața staborului, unde să plătească ”onoarea” fetei cu bani grei, după cum o stabilesc legile țigănești.

Tzanca Uraganu ar ar putea fi bun de plată, după relația cu Lambada. Pentru faptul că și-a parasite iubita, manelistul ar urma să ajungă în fața staborului. Socoteala se va face după legile țigănești.

Tzanca Uraganu, chemat în fața staborului

Recent, Tzanca Uraganu a avut un conflict cu fostul lui cumnat. Manelistul a ieșit destul de șifonat în urma scandalului, așa că a mers la poliție spunând că a fost agresat. De asemenea, acesta a declarat și că i s-a cerut taxă de protecție. Însă scandalul ar avea alt motiv.

Totul ar fi început după ce, la începutul acestei luni, Tzanca a luat decizia să se căsătorească cu solista Mădălina Miu. În acel moment s-a produs ruptura definitivă de Lambada, femeia cu care Tzanca are și un copil. Chiar dacă manelistul nu a fost niciodată căsătorit în acte cu Lambada, aceștia au fost legați după legea țigănească.

Așa se face că familia Lambadei îl cheamă acum la judecata țigănească sau stabor, așa cum i se mai zice.

Tzanca Uraganu ar putea fi astfel nevoit să plăteasc o taxă pentru că și-a părăsit partenera de viață cu care are și un copil. Altfel spus, Lambada a rămas ”fată mare cu copil mic”, iar conform comunității țigănești, tânăra are mai puține șanse acum să își mai găsească alt partener de viață, scrie Wowbiz.

 În acest caz, familia fetei va trebui despăgubită, așa cum o cere judecata țigănească. Suma de bani de plătit ar fi stabilită în funcție de cât de bogată e familia femeii. Așadar, ar putea să se ajungă la o plată de câteva sute de mii de euro.

Noua soției lui Tzanca, avertisment dur: ”Eu sunt cu DIICOT-ul!”

În sscandalul uriaș a intervenit chiar și Mădălina Miu, noua soție a lui Tzanca Uraganu. Într-un live, cântăreața le-ar fi transmis celor din familia Lambadei un mesaj extrem de tranșant.

”Cu mine nu vă merge așa. Cu mine e greu! Eu sunt, cum ziceți voi, româncă! Nu sunt româncă, sunt țigancă, dar nu sunt țigancă d-asta cu stabor. Eu sunt cu legea! Eu sunt cu DIICOT-ul! Eu sunt cu Parchetul și cu procuratura! Eu dau cu pixul bine, pentru că eu știu să scriu, eu nu sunt analfabetă!”, a dezvăluit Mădălina.

Cine este Lambada, fosta iubită a lui Tzanca

Femeia cu care Tzanca Uraganu are un copil face parte dintr-o cunoscută familie din zona Roșiori de Vede. Lambada ar fi nepoata unui personaj cunoscut sub numele Gardian, fost lideri ai grupării Olteanu, care a și decedat. Tzanca Uraganu a primit numai reproșuri din partea familiei Lambadei, după ce s-ar fi apropiat de un adversar al lui Gardian.

În urma ultimul conflict cu fratele Lambadei, când Tzanca Uraganu a mers la poliție, fosta iubită a manelistului a mers și ea la poliție. Lambada a reclamat că a fost agresată și amenințată de Tzanca Uraganu, cerând ordin de protecție împotriva lui. Momentan, cererea Lambadei a fost respinsă de judecător, însă tânăra a făcut apel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini